Αθλητισμός

Μπρίαν Νταμπό: Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν οι Ιταλοί

Μπρίαν Νταμπό: Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γράφουν οι Ιταλοί
Μπρίαν Νταμπό: Τα Ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για τον χαφ της Φιορεντίνα.

Μπρίαν Νταμπό: Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειαζόταν για να καλύψει τα κενά του ρόστερ του. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες που ήθελε τουλάχιστον σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έλεγε όχι σε περαιτέρω ενίσχυση σε κάποιες θέσεις. Ο έμπειρος κόουτς θέλει να έχει βάθος στον πάγκο του προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός και στις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα του.

Μια από τις θέσεις που οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν να ενισχυθούν είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Αρκετά ονόματα έχουν παρελάσει από το ρεπορτάζ της ομάδας. Αυτό του Κλαούντιο Γιάκομπ έχει “παίξει” πιο έντονα από όλα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στην μακρά λίστα με υποψήφιους χαφ ήρθε να προστεθεί και ο Μπρίαν Νταμπό που αγωνίζεται στην Φιορεντίνα.

Μπρίαν Νταμπό: Φήμες για κρούση του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με το Ιταλικό Sky Sports, ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή για την περίπτωση του 27χρονου. Ο Νταμπό ανήκει στην Φιορεντίνα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι “Βιόλα” μπορούν να αξιώσουν ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 23 συμμετοχές, αλλά οι περισσότερες ήταν σαν αλλαγή.

Ο Νταμπό γεννήθηκε στην Μασσαλία, έχει γαλλικό διαβατήριο ενώ οι ρίζες του είναι από την Μπουρκίνα Φάσο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν και Μπλάκμπερν. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Γαλλική Ναντ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Φρανσουά Μοντεστό. Ο Γάλλος έχει πολλές επαφές στην Ιταλία που μπορούν να φανούν χρήσιμες στην περίπτωση αυτή.

Η χρηματιστηριακή αξία του Νταμπό βρίσκεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Φιορεντίνα μπορεί να πει το ναι με 2 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κουβέντες και αναμένεται να καταθέσουν και επίσημη πρόταση, πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments