Αθλητισμός

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Αποφάσισε να υπογράψει στον Ολυμπιακό
Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Ο Λιθουανός φόργουορντ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Έτοιμοι να ολοκληρώσουν και τυπικά μια πολύ καλή μεταγραφική είναι οι «ερυθρόλευκοι», καθώς σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Μιντάγουγκας Κουζμίνσκας έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να αποτελέσει μια ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του. Ο άλλοτε NBAer τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και απέρριψε τις προτάσεις που είχε από την Λοκομοτίβ του Λούκα Μπάνκι και μερικές ισπανικές ομάδες, όπως ανέφερε σε tweet του ο Ουρμπόνας.

Στη Σερβία, μάλιστα, γράφτηκε πως ο ποιοτικός φόργουορντ είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις στα χέρια του, όμως επέλεξε να έρθει στο ΣΕΦ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει μια ποιοτική λύση στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση «3» όσο και στη θέση «4», ενώ πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ τριών πόντων, αλλά και ιδιαίτερα καλό αμυντικό.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: Το τηλεφώνημα του Μπλατ πριν τη συμφωνία

Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», ο Ντέιβιντ Μπλατ επικοινώνησε με τον 29χρονο «άσο» πριν από μερικές ημέρες, προκειμένου να τον πείσει με τη σειρά του να έρθει στον Ολυμπιακό. Η τηλεφωνική αυτή επαφή ήταν, μάλλον, εκ των καθοριστικών για να πει το «ναι» ο Κουζμίνσκας, για να κλείσει ένα σπουδαίο deal για τους Πειραιώτες. Ο Κουζμίνσκας προέρχεται από μία “γεμάτη” σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία πήρε μέρος σε 30 παιχνίδια στην Euroleague , με μέσο όρο 8.5 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και ποσοστό 46.9% στα σουτ τριών πόντων.

Ο 30χρονος φόργουορντ θα είναι επί της ουσίας ο παίκτης που μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, θα καλύψουν τις ανάγκες στη θέση “4”, εκεί όπου μπορούν να προσφέρουν και οι Ρούμπιτ – Χαπ. Ο Κουζμίνσκας ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 στη Σακαλάι Βίνιους και το 2010 έκανε το μεγάλο άλμα για τη Ζαλγκίρις, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Ακολούθησε μια τριετία στην Ουνικάχα Μάλαγα, πριν κάνει το 2016 το μεγάλο άλμα για το NBA και τους Νιου Γιουόρκ Νικς.

Την τελευταία διετία ήταν στο Μιλάνο και την Αρμάνι, ωστόσο πριν από λίγο καιρό αποχώρησε αφού δε βρισκόταν στα πλάνα του Ετόρε Μεσίνα. Είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου 1989, έχει ύψος 2.06 μ. και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments