Αθλητισμός

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Ένας χρόνος ακόμα…

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Ένας χρόνος ακόμα…
Νικόλα Μιλουτίνοφ: Ο Σέρβος σέντερ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι του 2020.

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Όπως αναφέρει το «Φώς των Σπορ», ο Σέρβος σέντερ μπορεί να δήλωσε τελικά ικανοποιημένος στο λιμάνι, αν και μετά την πρόταση της ΤΣΣΚΑ ζήτησε τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει διάθεση να μείνει και μετά το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει απορρίψει την περίπτωση αυτή, σε μια στιγμή που τον προσέγγισε η διοίκηση, στέλνοντας μήνυμα… αποχαιρετισμού για το 2020.

Το μόνο, στο οποίο μπορούν να ελπίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι να παρουσιαστεί με όρεξη, ώστε να αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά η «κολόνα» της ομάδας στην Euroleague, έχοντας πραγματοποιήσει πέρυσι εκπληκτική σεζόν. Κι αυτό, γιατί το κασέ του δεν μπορούν να το πλησιάσουν σε καμία περίπτωση, αφού για παράδειγμα η ρωσική ομάδα έδινε στον ίδιο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Μιλουτίνοφ θεωρεί πως μπορεί άνετα να βρει συμβόλαιο στα 2 εκατομμύρια, αν τελικά δεν υλοποιήσει το όνειρο του ΝΒΑ με τους Σπερς, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του δεν είναι στον Πειραιά. Στον Ολυμπιακό, επομένως, πρέπει να ετοιμάζονται για την τελευταία σεζόν του παίκτη στα χρώματά τους.

Θυμίζουμε πως εκτός της ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ θα μπορούσε να φύγει και για το NBA. Μέχρι την 20η Ιουλίου, οι Σπερς είχαν προθεσμία να καλέσουν τον Σέρβο σέντερ και να κάνουν χρήση του NBA out, ωστόσο δεν προτίθενται να κάνουν κάτι τέτοιο και έτσι ο παίκτης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σαν Αντόνιο είχε επιλέξει τον 24χρονο ψηλό στο νούμερο «26» του ντραφτ του 2015 και εκείνη έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments