Αθλητισμός

Ουέσλι Τζόνσον: Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο NBAer

Ουέσλι Τζόνσον: Έκλεισε στον Παναθηναϊκό ο NBAer
Ουέσλι Τζόνσον: Ο Παναθηναϊκός φέρνει και δεύτερο παίκτη από το NBA στο ρόστερ του. Στα πράσινα ντύνεται ο 32χρονος γκαρντ-φόργουορντ, Ουέσλι Τζόνσον.

Ουέσλι Τζόνσον: Δεύτερη “βόμβα” από το NBA “πυροδότησε” στο ίδιο καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον 32χρονο γκαρντ – φόργουορντ, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τον μαγικό κόσμο και έρχεται στην Ευρώπη για “κλείσει” την περιφέρεια του Παναθηναϊκού, έχοντας παράλληλα ευχέρεια να παίξει και στις θέσεις “3” και “4”. Ουσιαστικά, ο Τζόνσον αποτελεί την επιλογή των νταμπλούχων Ελλάδος αντί του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μετά από δύο σεζόν, αν και παίκτης με δεδομένη ποιότητα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει, λόγω της ευπάθειάς του στους τραυματισμούς.

Ο Τζόνσον έχει μεγάλη εμπειρία από το ΝΒΑ, καταγράφοντας 609 συμμετοχές στον «μαγικό κόσμο» με τους Τίμπεργουλβς, τους Σανς, τους Λέικερς, τους Κλίπερς και τους Ουίζαρντς, με μέσο όρο 7 πόντων και 3.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 22.1 λεπτά συμμετοχής. Ο 32χρονος παίκτης είναι «πολυεργαλείο» καθώς μπορεί να παίξει από τη θέση «2» έως -υπό προϋποθέσεις- στη θέση «4». Διακρίνεται για το εξαιρετικό του σουτ με έφεση στο τρίποντο και στα τελειώματα με drive.

Είναι ο παίκτης που έψαχνε ο Αργύρης Πεδουλάκης για να ενισχύσει την περιφέρεια του. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο μπασκετμπολίστας μέχρι πρότινος αμειβόταν μ΄ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Μόνο και μόνο αυτό δείχνει ότι οι “πράσινοι” ήταν αποφασισμένοι για το δεύτερο “μπαμ”. Επίσης, το νέο της απόκτησης του Τζόνσον επιβεβαιώνει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, καθώς χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε follow τον παίκτη στο instagram.

Ο Ουέσλι Τζόνσον εν δράσει

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments