Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Η ανάλυση του Πορτογάλου κόουτς για την Πλζεν

Πέδρο Μαρτίνς: Η ανάλυση του Πορτογάλου κόουτς για την Πλζεν
Πέδρο Μαρτίνς: Ο προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε την προσεχή αντίπαλο της ομάδας στο... μικροσκόπιο, ενόψει του πρώτου ματς.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (22/7) για την Τσεχία, καθώς αύριο Τρίτη (23/7, 19:00) θα αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην Τσεχία και φυσικά να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Εδώ και λίγες ημέρες, ο κόουτς του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έχει φροντίσει να βάλει στο κλίμα των προκριματικών τους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος κόουτς και οι συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει αρκετά την Πλζεν μέσω βίντεο και χθες, φρόντισαν να μεταφέρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο ρόστερ τους, όσον αφορά την τσεχική ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίζει τα ματς. Σύμφωνα με το scouting report του Μαρτίνς και των συνεργατών του, οι Τσέχοι είναι πολύ επικίνδυνοι από τη μέση και μπροστά, όμως πίσω έχουν αρκετά θέματα. Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε και υπογραμμίστηκε αρκετές φορές από τον Πορτογάλο προπονητή.

Για αυτό ζήτησε από τους παίκτες του να σκοράρουν, αφού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν τον δρόμο πως τα αντίπαλα δίχτυα και αυτό περιμένει τώρα στο γήπεδο-κλουβί της Βικτόρια. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα και για τη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Βέρντερ “καλεί” Σισέ

Ο Ολυμπιακός περιμένει τους ενδιαφερόμενους για τον Παπ Αμπού Σισέ. Ανάμεσα σε αυτούς παραμένει η Βέρντερ Βρέμης, που ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση. Η γερμανική ομάδα, είχε «χτυπήσει» και στο παρελθόν την πόρτα του Ολυμπιακού. Είχε προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Ποσό που δεν συζήτησαν καν οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως η Βέρντερ θα επιστρέψει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα φέρεται να είναι διατεθειμένη να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ, αλλά και να τα ξεπεράσει. Κάτι που δείχνει την επιμονή της για τον Σενεγαλέζο άσο. Οπως δείχνουν τα πράγματα το παιχνίδι για τον Σισέ μεγαλώνει. Ο Ολυμπιακός βλέπει να αρχίζει να κινείται το θέμα για τον διεθνή στόπερ, τον οποίο είχε βάλει ψηλά στη λίστα, αναφορικά με τις πωλήσεις που περιμένει να γίνουν το φετινό καλοκαίρι.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Άρσεναλ τον έχει βάλει στο ραντάρ της. Αρέσει στον Ουνάι Έμερι, ενώ τον έχει τσεκάρει πολλές φορές. Οι «κανονιέρηδες» φέρεται να είναι διατεθειμένοι να δώσουν 11 εκατ. ευρώ για τον Σισέ. Πρόταση δεν έχουν καταθέσει ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνουν, ειδικά από τη στιγμή που η Βέρντερ Βρέμης είναι έτοιμη να κάνει την δική της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments