Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Καταστροφές από αντιεξουσιαστές στο κτίριο Γκίνη

Πολυτεχνείο: Καταστροφές από αντιεξουσιαστές στο κτίριο Γκίνη
Πολυτεχνείο: Εικόνα εγκατάλειψης έχει το εσωτερικό του κτιρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο, το οποίο τελούσε χρόνια υπό κατάληψη.

Πολυτεχνείο: Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του STAR από το εσωτερικό του κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο. Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε γωνιά οι τοίχοι ήταν βαμμένοι με μαύρο χρώμα και το σήμα της αναρχίας ενώ οι χώροι είναι ρημαγμένοι με ακαθαρσίες από το πέρασμα των αντιεξουσιαστών. Υπενθυμίζεται πως το κτίριο Γκίνη τελούσε υπό κατάληψη για αρκετά χρόνια, ενώ ήταν αποθηκευτικό χώρος πολεμοφοδίων για τις βραδιές των επεισοδίων, όπως επίσης και χώρος για την κατασκευή μολότοφ.

Μάλιστα, στο χώρο αυτό βρέθηκαν στρώματα, καθώς και ένας άγνωστος να κοιμάται στο πάτωμα. «Όποτε θέλουν σπάνε, ότι θέλουν κάνουν. Το κτίριο αυτό το έχουν καταστρέψει. Κοιτάξτε με τι κλειδώνουν τις πόρτες οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο για να μην εισβάλουν μέσα οι αντιεξουσιαστές» ανέφερε μεταξύ άλλων υπάλληλος του Πανεπιστημίου, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR. «Οι φύλακες εδώ παλεύουν είναι ήρωες», πρόσθεσε.

Δείτε τις εικόνες μετά το 4.25 το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments