Αθλητισμός

Φάμπιο Κοεντράο: Φήμες για επαφές με την Πόρτο

Φάμπιο Κοεντράο: Φήμες για επαφές με την Πόρτο
Φάμπιο Κοεντράο: Τα πορτογαλικά Μέσα κάνουν λόγο για ύπαρξη επαφών του έμπειρου μπακ με την Πόρτο.

Φάμπιο Κοεντράο: Ο Πορτογάλος μπακ αποτέλεσε τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας το φετινό καλοκαίρι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τη μεταγραφική του «αντεπίθεση» ενόψει και των προκριματικών του Champions League. Έτσι κι αλλιώς, η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πέραν βέβαια της διατήρησης των εντός Ελλάδος κεκτημένων της. Γι’ αυτό και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του είχαν ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις παικτών, μεταξύ αυτών και του Πορτογάλου μπακ για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο έμπειρος αμυντικός μετέβη την περασμένη Παρασκευή (19/7) στη Θεσσαλονίκη, όπου και συζήτησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε «metrosport», οι Θεσσαλονικείς προσέφεραν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Κοεντράο, ενώ του παρουσίασαν κι ένα θελκτικό αγωνιστικό πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου, ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Πορτογάλο μπακ για συμβόλαιο δύο ετών, με απολαβές που θα φτάνουν συνολικά τα τρία εκατομμύρια ευρώ καθαρά ενώ το ήδη εντυπωσιακό αυτό ποσό θα αυξηθεί με κάποια μπόνους. Παράλληλα, του εξηγήθηκε το πλάνο στο οποίο οδεύει η ομάδα και έδειξε να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τον ρόλο που του προορίζεται.

Φάμπιο Κοεντράο: Ο ρόλος της οικογένειας του και η πρόταση της Πόρτο

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συζητήσει με την οικογένεια του το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Όπως τόνισε με ρεπορτάζ του το «metrosport», καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει η σύζυγός του, Αντρέια Σάντος. Ο Κοεντράο έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του (από την Γρανάδα, αλλά και ομάδες της Γαλλίας και της Τουρκίας), όμως, τον πιο καθοριστικό ρόλο θα παίξει η οικογένειά του. Άλλωστε, ο ίδιος έχει και δύο παιδιά την Βιτόρια και τον Ενρίκε, οπότε όπως είναι λογικό προτεραιότητα του είναι ξεκάθαρα η οικογένεια του και το που προτιμάει αυτή να υπογράψει.

Άλλωστε, εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Κοεντράο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι «δράκοι» μετά την πώληση του Άλεξ Τέλες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ψάχνουν έναν έμπειρο παίκτη να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Έτσι, ο Πορτογάλος αμυντικός έχει βρεθεί εσχάτως στα ραντάρ τους, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για ύπαρξη των πρώτων επαφών της διοίκησης με την πλευρά του παίκτη.

Όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του Κοεντράο, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής εκτός από το αριστερό άκρο της άμυνας, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει και στα χαφ, αφού παλαιότερα έχει αγωνιστεί και ως μέσος. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του Κοεντράο δεν έχει ολοκληρωθεί είτε θετικά είτε αρνητικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένει ακόμη την οριστική του απάντηση για να δει αν θα τον αποκτήσει ή αν θα πρέπει να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές επιλογές του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments