Ελλάδα

Χαλκιδική: “Θερμό” επεισόδιο με ιδιοκτήτη επιχείρησης και κλιμάκιο ελεγκτών – Τους πέταξε από τη σκάλα

Χαλκιδική: “Θερμό” επεισόδιο με ιδιοκτήτη επιχείρησης και κλιμάκιο ελεγκτών – Τους πέταξε από τη σκάλα
Χαλκιδική: Ιδιοκτήτης σιδερωτήριου στην Κασσάνδρα έγινε έξαλλος με την παρουσία ελεγκτών και τους πέταξε από τη σκάλα.

Χαλκιδική: Ένα φοβερό περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην Κασσάνδρα, όταν κλιμάκιο του ΕΦΚΑ έκανε είσοδο για αιφνιδιαστικό έλεγχο σε σιδερωτήριο, αντιμετωπίζοντας τη μανία του ιδιοκτήτη. Τρεις ελεγκτές του ΕΦΚΑ θέλησαν να κάνουν τον έλεγχό τους στην επιχείρηση, αλλά δέχθηκαν… σθεναρή αντίσταση από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αρχικά τους απευθύνθηκε με έντονο ύφος πριν τους σπρώξει. Το σπρώξιμο ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια έριξε την τριάδα από τη σκάλα του μαγαζιού.

Οι ελεγκτές (δύο άνδρες και μία γυναίκα), πήραν εντολή να ελέγξουν το κατάστημα έπειτα από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας, βρίσκοντας ότι ανάμεσα στους εργαζομένους υπήρχαν και δύο ανασφάλιστοι αλλοδαποί. “Φύγετε γιατί θα πάρω την καραμπίνα”, ήταν μία από τις απειλές που ακούστηκαν από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος έγινε έξω φρενών. Ακολούθησαν οι σκηνές απείρου κάλλους που περιγράφηκαν παραπάνω, με τον ιδιοκτήτη να εκτοξεύει απειλές και βρισιές, σπρώχνοντας την τριάδα ελεγκτών του ΕΦΚΑ από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να πέσουν από ύψους 1.5 μέτρου, όπως κατέθεσαν αργότερα.

Μετά το περιστατικό, οι τρεις άνθρωποι μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής στη Χαλκιδική (που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το πρόσφατο πέρασμα της κακοκαιρίας), ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν τραυματιστεί, ωστόσο όλα πήγαν καλά. Η επόμενή τους κίνηση ήταν να καταθέσουν μήνυση στην αστυνομία κατά του ιδιοκτήτη, για πρόκληση σωματικής βλάβης. Μηνυτήρια αναφορά έχει καταθέσει και το ΠΕΚΑ για παρεμπόδιση ελέγχου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, κ. Κάμτσης, ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το newsit.gr: “Τους έσπρωξε και έπεσαν από ύψος 1,5 μέτρο. Μέσα στην ατυχία τους ήταν τυχεροί. Η τύχη τους ήταν ότι από κάτω υπήρχαν δέματα με σεντόνια.

Έτσι γλίτωσαν από βαρύτερους τραυματισμούς, είχαν μόνο εκδορές και μώλωπες. Πήγαν στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκαν όλα αυτά, μάλιστα ένας απ’ αυτούς χρειάστηκε να βάλει κολάρο. Ευτυχώς τώρα είναι καλά. Ο υπεύθυνος τους απειλούσε, λέγοντάς τους ότι θα φέρει και καραμπίνα.

Κλήθηκε η αστυνομία, έφτασε στο σημείο, αλλά ο ίδιος είχε εξαφανιστεί, προφανώς για να γλιτώσει το αυτόφωρο. Οι συνάδελφοι του έκαναν μήνυση για επίθεση εναντίον τους. Ο έλεγχος δεν ολοκληρώθηκε λόγω παρεμπόδισης»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments