Αθλητισμός

Αντώνης Γαϊτανίδης: Η έκπληξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Αντώνης Γαϊτανίδης: Η έκπληξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ
Αντώνης Γαϊτανίδης: Ο Άμπελ Φερέιρα τον έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν σε όλα τα φιλικά, και τον υπολογίζει κανονικά για το ρόστερ της ομάδας.

Αντώνης Γαϊτανίδης: Ο 19χρονος επιθετικός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος Γαϊτανίδης απέδειξε στην προετοιμασία και στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος του Βορρά ότι αξίζει να του δοθούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες.

Ο 19χρονος φορ πραγματοποιεί μία εξαιρετική προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, εντυπωσιάζοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Η προσπάθειά του και η αφοσίωσή του στις προπονήσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν σε όλα τα φιλικά, και τον υπολογίζει κανονικά για το ρόστερ της ομάδας.

Όσον αφορά τον 19χρονο φορ, που δείχνει σε κάθε παιχνίδι το ποδοσφαιρικό του θράσος, έχει πετύχει ήδη τρία τέρματα (κόντρα σε Νόρτζελαντ, Κλουζ, Άντερλεχτ), και φαίνεται πως έχει «κουμπώσει» άψογα στον σχηματισμό που θέλει να περάσει στην ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός (4-4-2).

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: Στον ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ. Ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Κρήτης σε μόνιμη βάση μετά τον περσινό δανεισμό του και ο Δικέφαλος θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης εντάχθηκε στο PAOK Academy το 2012, κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Κ20 και το 2014 έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Έμεινε για 4,5 σεζόν στον ΠΑΟΚ, πέρασε για ένα εξάμηνο από την Ζέμπλιν Μιχαλίβτσε και την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του ΟΦΗ ως δανεικός. Έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ενώ έχει πετύχει και ένα τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Παναγιώτη σ’ ευχαριστούμε κι ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας σου!».

Δημήτρης Χατζηισαϊας: Στη Ρίζεσπορ για τρία χρόνια

Μετά τον Στέλιο Κίτσιου, ο Δημήτρης Χατζηισαϊας φεύγει από τον Δικέφαλο του βορρά με προορισμό την γειτονική χώρα και πιο συγκεκριμένα την Ρίζεσπορ.  Η τουρκική ομάδα από την περσινή χρονιά παρακολουθούσε τον 26χρονο αμυντικό και αποφάσισαν να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Αυτή ανέρχεται στο ποσό των 500.000 ευρώ με τους Ασπρόμαυρους να την κάνουν αποδεκτή καθώς μετά και την απόκτηση του Ενέα Μιχάι υπήρξε μια πολυκοσμία στα στόπερ.

Εκτός των χρημάτων, ο Δικέφαλος θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ θα λάβει και έξτρα μπόνους εφόσον η Ρίζεσπορ εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του, ο Χατζηισαΐας θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές (600, 650 και 700 χιλιάδες ευρώ).

Ο Χατζηισαίας δε θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με την Αντερλεχτ κατόπιν αιτήματος των ανθρώπων της τουρκικής ομάδας. Ενώ αύριο (24/7) θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί στη Ριζούντα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments