Αθλητισμός

Δημήτρης Αγραβάνης: Τελειώνει από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Αγραβάνης: Τελειώνει από τον Ολυμπιακό
Δημήτρης Αγραβάνης: Ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ για τη νέα σεζόν, με τον Έλληνα φόργουορντ να μη βρίσκεται εντός αυτού. Τα δεδομένα για το μέλλον του.

Δημήτρης Αγραβάνης: Ο 24χρονος φόργουορντ ήταν η μοναδική εκκρεμότητα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον όλους τους παίκτες στα χέρια του, με στόχο να δουλέψει μαζί τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ωστόσο μεταξύ των ονομάτων δεν βρίσκεται εκείνο του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, ο Αγραβάνης θα μείνει ελεύθερος, αναζητώντας την επόμενη ομάδα του. Ο Αγραβάνης πήγε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε με την ομάδα του Πειραιά δύο πρωταθλήματα, ένα διηπειρωτικό και συμμετείχε σε δύο Final 4 Euroleague.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μπορεί μέχρι αύριο να πληρώσει το opt out του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος και να κάνει τις επιλογές του δίχως την εμπλοκή του συλλόγου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα συμφωνήσει με την ιταλική Κρεμόνα, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, εν τέλει ο Αγραβάνης απέρριψε αυτήν την προοπτική. Ο λόγος; Ο 24χρονος φόργουορντ θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημά της, ενώ θα παίζει και στην Ευρώπη κι όχι ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα, όπως η Κρεμόνα.

Τσέρι και… τέλος

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί και την περσινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», αλλά το καλοκαίρι αποχώρησε αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς οι Πειραιώτες δεν του έκαναν πρόταση ανανέωσης. Τελικά, λίγο καιρό μετά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να διατηρήσει τον Τσέρι για την επόμενη σεζόν. Με την κίνηση αυτή, ολοκληρώθηκε το “παζλ”, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να βάζει τέλος στην προοπτική άλλων μεταγραφών.

“Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν στους «ερυθρολεύκους», θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά”, αναφέρει η ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων”.

Το who is who του Τσέρι

O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Άλμπα Βερολίνου. Μετά τα μέσα της περσινής σεζόν, ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και φέτος το ξεκίνημα της χρονιάς θα τον βρει στα «ερυθρόλευκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments