Αθλητισμός

Δημήτρης Αγραβάνης: Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Αγραβάνης: Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό
Δημήτρης Αγραβάνης: Ο Έλληνας φόργουορντ έχει οψιόν και για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα παραμείνει.

Δημήτρης Αγραβάνης: Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει πλέον το ρόστερ του μετά και την ανακοίνωση της παραμονής του Γουίλ Τσέρι στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε βρεθεί και την περσινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους», αλλά το καλοκαίρι αποχώρησε αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς οι Πειραιώτες δεν του έκαναν πρόταση ανανέωσης. Τελικά, λίγο καιρό μετά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να διατηρήσει τον Τσέρι για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν στους «ερυθρολεύκους», θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Το who is who

O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η Άλμπα Βερολίνου. Μετά τα μέσα της περσινής σεζόν, ο 28χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και φέτος το ξεκίνημα της χρονιάς θα τον βρει στα «ερυθρόλευκα».

Ατομικές διακρίσεις:

Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα”.

Δημήτρης Αγραβάνης: Τελευταία εκκρεμότητα του Ολυμπιακού δύσκολα μένει

Μετά και την ανακοίνωση της παραμονής του Τσέρι, η τελευταία εκκρεμότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τον Δημήτρη Αγραβάνη.  Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν οψιόν ανανέωσης του μέχρι και τις 25 Ιουλίου, δηλαδή σε δύο ημέρες. Όπως είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο 24χρονος φόργουορντ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Τόσο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όσο και ο Ντέιβιντ Μπλατ σκέφτονται να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο του Αγραβάνη, αφήνοντας τον έτσι ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από έξι χρόνια παραμονής στους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής είχε αφήσει κατά το παρελθόν αιχμές για την νοοτροπία και την συμπεριφορά του 25χρονου παίκτη σε «σύγκρουση» τους, οπότε θεωρούνταν σχεδόν λογικό να μην εισηγηθεί την παραμονή του στο ρόστερ.

Βέβαια, ο Έλληνας φόργουρντ δεν αναμένεται να αργήσει αρκετά να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτό γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν είχε εκ νέου έρθει το όνομα το στο προσκήνιο, η ΑΕΚ είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον περίπτωση του, ενώ στο «κόλπο» φέρονταν να είχαν μπει και η Χάποελ Ιερουσαλήμ με τον Ερυθρό Αστέρα. Μένει να φανεί αν τελικά ο Αγραβάνης θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments