Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δε θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει για κάθε ανάρτηση στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δε θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει για κάθε ανάρτηση στο Instagram
Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθεται, ανεβάζει μια φωτογραφία και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί απογειώνονται.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Είναι πλούσιος. Πολύ πλούσιος. Τόσο ώστε να ζήσει άνετα εκείνος, τα παιδιά του, τα δισέγγονα και τα τρισέγγονά του χωρίς να δουλέψουν ποτέ στη ζωή τους. Κι όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βλέπει τους λογαριασμούς του να φουσκώνουν συνεχώς, ακόμα κι αν δεν κάνει τίποτα. Και όχι μονάχα από το ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό μπορεί με άνεση να σκορπάει όσα χρήματα θέλει.

Άλλωστε, μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου όπως εκείνος έχουν μυθικά έσοδα από διαφημίσεις και από άλλες δραστηριότητες. Σχεδόν τα μισά χρήματα που βγάζουν κάθε χρόνο προέρχονται από χώρους που δεν έχουν να κάνουν με το χορτάρι. Πλέον τα έσοδα έρχονται και από τα Social Media. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram και για κάθε ανάρτησή του παίρνει μια περιουσία.

Συνολικά 176 εκατομμύρια άνθρωποι τον ακολουθούν στο instagram και κάθε ποστ του προκαλεί φρενίτιδα. Όσο για τα χρήματα που βγάζει από εκεί; Κρατηθείτε. Σύμφωνα με τα στοιχεία ιστοσελίδας που αναλύει στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρονάλντο παίρνει 874.361 ευρώ για κάθε φωτογραφία που ανεβάζει!

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Νεϊμάρ με 647.417 ευρώ για κάθε φωτογραφία και τρίτος ο Λιονέλ Μέσι με 581.061. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Στη λίστα βρίσκουμε ακόμα τους Ροναλντίνιο, Μπέιλ, φυσικά τον Ζλάταν, αλλά και τον Λουίς Σουάρες.

Δείτε τη λίστα με τους δέκα πρώτους και τα χρήματα που βγάζουν για κάθε ποστ που κάνουν στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments