Ελλάδα

Αρκάς: Το “αφοπλιστικό” σκίτσο για τη φωτιά στο Μάτι

Αρκάς: Το “αφοπλιστικό” σκίτσο για τη φωτιά στο Μάτι
Αρκάς: Ο γνωστός σκιτσογράφος ανέβασε στα social media τη δημιουργία του με αφορμή τη θλιβερή επέτειο από το ξέσπασμα της φωτιάς στο Μάτι.

Αρκάς: Χθες, Τρίτη 23 Ιουλίου, η Ελλάδα σίγησε, ενθυμούμενη τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν από έναν χρόνο στο Μάτι, με τη φωτιά να αφήνει πίσω της 102 νεκρούς, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα. Ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί, μέσω της νέας του δημιουργίας στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, σχετικά με τη θλιβερή επέτειο, αναρτώντας ένα σκίτσο με πρωταγωνιστή τον μήνα Ιούλιο. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα δημιουργήματά του, στα οποία ο Ιούλιος εμφανίζεται καυστικός, χαμογελαστός και ατακαδόρος, αυτή τη φορά το κλίμα ήταν διαφορετικό. Ο “Ιούλιος” δακρυσμένος κοιτάει στο έδαφος και με δάκρυα στα μάτια ζητάει συγγνώμη. Στη λεζάντα του ποσταρίσματος, ο Αρκάς σημειώνει: “Επειδή κάποιος έπρεπε να το πει”.

Το σκίτσο του Αρκά για το Μάτι

Παράλληλα, στον επίσημο λογαριασμό του Αρκά στο facebook αναρτήθηκαν άλλα δύο σκίτσα από το παρελθόν, τα οποία συνδέονται με την τραγωδία στο Μάτι. Στο πρώτο σκίτσο εμφανίζεται ένας άνθρωπος που αναφέρει ότι: “Υπάρχουν στιγμές που ένα γέλιο μπορεί να σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία, στιγμές που το χιούμορ μπορεί να σε σώσει. Αυτή, δεν είναι μια τέτοια στιγμή. Στο δεύτερο σκίτσο, βλέπουμε μια ρεπόρτερ να αναφέρει πως: “Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την πολιτική ευθύνη”, με τον συνεντευξιαζόμενο να απαντά: “Αυτά κάνουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις”. Σκίτσο που “έβαλε” κατά της διαχείρισης της τραγωδίας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δύο επόμενα σκίτσα του Αρκά για το Μάτι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments