Αθλητισμός

Αντρέ Κάστρο: “Όλα είναι ανοιχτά για ΠΑΟΚ και Κοεντράο”

Αντρέ Κάστρο: “Όλα είναι ανοιχτά για ΠΑΟΚ και Κοεντράο”
Αντρέ Κάστρο: Ο τεχνικός διευθυντής της Λεϊσόες, που γνωρίζει αρκετά καλά τον Φάμπιο Κοεντράο, τόνισε πως ο Πορτογάλος μπακ ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.

Αντρέ Κάστρο: Το «σήριαλ» του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Φάμπιο Κοεντράο καλά κρατεί. Ο Πορτογάλος μπακ πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να του καταθέτει μια πολύ καλή πρόταση, σύμφωνα με το «metrosport». Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρόταση στον Πορτογάλο μπακ για συμβόλαιο δύο ετών, με απολαβές που θα φτάνουν συνολικά τα τρία εκατομμύρια ευρώ καθαρά ενώ το ήδη εντυπωσιακό αυτό ποσό θα αυξηθεί με κάποια μπόνους.

Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συζητήσει με την οικογένεια του το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα. Κάπου εκεί τα πράγματα «μπλέχτηκαν» μετά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Πόρτο για τον παίκτη. Ο ίδιος βρέθηκε στο «στόχαστρο» των «Δράκων», αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας τάχθηκαν εναντίον του Πορτογάλου μπακ χαλώντας τη φημολογούμενη συμφωνία. Έτσι, επανήλθε ξανά στο προσκήνιο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Λεϊσόες, Αντρέ Κάστρο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Κοεντράο, επιβεβαιώθηκε πως ο Πορτογάλος μπακ δεν έχει «κάψει» την περίπτωση της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του Φάμπιο Κοεντράο. Έχει κατακτήσει τα πάντα».

Για την Πόρτο και τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Η Πόρτο δεν συνεχίζει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη αλλά έχει πολλές προτάσεις από ομάδες. Μία από αυτές είναι και ο ΠΑΟΚ με τον οποίο είχε συμφωνήσει στο οικονομικό. Ήταν όμως το οικογενειακό του πρόβλημα που τον έκανε δισατακτικό. Πολύ σημαντικό είναι το θέμα του σχολείου καθώς θέλει να μην έχουν πρόβλημα η κόρη του και ο γιος του με την προσαρμογή τους και την εκπαίδευσή τους».

Αν υπάρχει πιθανότητα να αναζωπυρωθεί η προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ: «Ο Φάμπιο ήθελε πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ, όλα είναι ανοιχτά να παίξει στον ΠΑΟΚ καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια».

Τι είπε ο ίδιος ο Κοεντράο για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει όπως είπε ο Κοεντράο γατί είναι ευνοϊκές όλες οι συνθήκες. Και σαν ομάδα αλλά και για τη διαβίωσή του παρά το πρόβλημα με το σχολείο που σκέφτεται…».

Όσα ειπώθηκαν για τις ιατρικές εξετάσεις και το αν κόπηκε σ’ αυτές: «Δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις καθόλου γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση της Πόρτο. Ο Κοεντράο είναι έτοιμος να αγωνιστεί, προπονείται και το μόνο που μένει, είναι και να μάθει τους συμπαίκτες του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments