Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα από Μοράν και Τσόσιτς

ΑΕΚ: Προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα από Μοράν και Τσόσιτς
ΑΕΚ: Η ανάγκη για την ενίσχυση στην άμυνα και τα χρήματα που θέλει να γλιτώσει από παίκτες που δεν υπολογίζονται.

ΑΕΚ: Στην Ένωση είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, αφού προέκυψε ανάγκη στη συγκεκριμένη θέση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θέλει πρώτα να εξοικονομήσει χρήματα από λύσεις συμβολαίων παικτών που δεν υπολογίζονται. Και μέσα σ’ αυτή τη λίστα είναι οι Έρικ Μοράν και Ούρος Τσόσιτς.

Αμφότεροι οι παίκτες δε βρίσκονται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά όπως επισημαίνει το «Sportime», τα συμβόλαιά τους είναι «βαριά» για την Ένωση, σε συνδυασμό με την κατάσταση, στην οποία έχουν τεθεί, καθώς κοστίζουν γύρω στα 700 χιλιάδες ευρώ στα συμβόλαιά τους.

Για τον Σέρβο σέντερ μπακ έχουν ακουστεί μερικές φήμες, χωρίς βέβαια να έχει υπάρξει ακόμη επίσημη κρούση στον «Δικέφαλο», αλλά το πρόβλημα είναι κυρίως ο Βάσκος. Ο αμυντικός μέσος, που είχε έρθει πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ούτε στην ΑΕΚ ούτε στη Μάλαγα, όπου δόθηκε μεσούσης της χρονιάς δανεικός, με αποτέλεσμα προς το παρόν να μην έχει ακουστεί τίποτα.

Από ‘και και πέρα, παραμένει πάντα ανοιχτό το θέμα του Λούκας Μπογέ. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα από την Ιταλία, η ΑΕΚ δεν… παίζει μόνη της για τον Αργεντινό. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «toronews.net», που ασχολείται με την επικαιρότητα της Τορίνο, για τον Μπογέ ενδιαφέρεται ακόμα τόσο η Εστουντιάντες όσο και η Μίντλεσμπρο.

Μάλιστα, η αγγλική ομάδα έχει ήδη έρθει σε επαφή με την Τορίνο για τον παίκτη, κάτι που συμβαίνει και με τις ΑΕΚ, Εστουντιάντες. Το ρεπορτάζ τονίζει πως μεγάλο ρόλο για την τελική κατάληξη της υπόθεσης θα παίξει και επιθυμία του ίδιου του Μπογέ, ο οποίος πάντως έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τορίνο, κάτι που σημαίνει πως η ιταλική ομάδα θα ήθελε να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments