Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Έλληνας μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2022.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπογράψει ακόμα και μέσα στην ημέρα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Οι δύο πλευρές είχαν εδώ και μέρες εντατικοποιήσει τις συζητήσεις τους για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα άσου, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία των δύο πλευρών «σφραγίστηκε» στο τελευταίο τους ραντεβού, όπου και φαίνεται να διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Μπουχαλάκης και Ολυμπιακός τα «βρήκαν» την Πέμπτη (25/7) και δεν αποκλείεται η ανανέωση της συνεργασίας τους να ανακοινωθεί και σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως η κίνηση για την ανανέωση του Μπουχαλάκη είχε και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολογίζει σταθερά στα πλάνα του και όταν ρωτήθηκε, έδωσε θετική εισήγηση για την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος έχει σαφή εικόνα από πέρσι για τον Μπουχαλάκη, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη θέση για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως συμβαίνει με τον Βαλμπουενά. Όπως φαίνεται, ο Βαλμπουενά θα κληθεί να γίνει ο αντί-Φορτούνης.

Η ρήξη χιαστών που υπέστη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα τον θέσει εκτός πλάνων για περίπου έξι μήνες, δημιουργώντας ένα τεράστιο κενό μεσοεπιθετικά στον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός έφερε πιο μπροστά στον άξονα τον Βαλμπουενά. Εξάλλου, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά στην ίδια θέση στο παρελθόν, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο και μπορεί να αντικαταστήσει τον Φορτούνη.

Αχμέντ Χασάν: Πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού αν μπει στους ομίλους

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται, αλλά δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Μπορεί, να μην ενεργοποιήθηκε η οψιόν για την απόκτηση του Χασάν από την Μπράγκα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει, αν οι ερυθρόλευκοι εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sportday η ομάδα του Πειραιά δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του παίκτη, ο οποίος αρέσει αρκετά στον Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να επανέλθει αν τα δεδομένα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Βέβαια, πάντα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κρούση και νωρίτερα, αν υπάρξει πρόταση για τον Φράνκο Σολδάνο, αλλά μάλλον φαίνεται πως η υπόθεση του Αιγύπτιου σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments