Αθλητισμός

Εβγκέν Χατσερίντι: Η αποτυχημένη μεταγραφή του σε νούμερα για τον ΠΑΟΚ

Εβγκέν Χατσερίντι: Η αποτυχημένη μεταγραφή του σε νούμερα για τον ΠΑΟΚ
Εβγκέν Χατσερίντι: Η μεταγραφή του Ουκρανού στόπερ δεν έφερε τα αποτελέσματα που ανέμεναν στον ΠΑΟΚ.

Εβγκέν Χατσερίντι: Επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί εδώ και τρεις ημέρες ο Ουκρανός στόπερ. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών ανακοίνωση της ουσιαστικά έκανε επίσημη την αποχώρηση του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού από τους Θεσσαλονικείς, αναγνωρίζοντας την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα. Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «H Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τη συναινετική λύση συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Yevgen Khacheridi με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 18/07/2019».

Ο έμπειρος στόπερ συγκαταλέγεται στις πιο αποτυχημένες μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στους ασπρόμαυρους, με βάση και τους αριθμούς του. Κι αυτό διότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ ήταν από τα υψηλότερα που είχαν δώσει οι Θεσσαλονικείς την περσινή σεζόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει Οι ετήσιες αποδοχές του έφτασαν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με το «metrosport», με την προσφορά του όμως να μην είναι ανάλογη.

Κι αυτό διότι αγωνίστηκε μόλις σε 11 παιχνίδια όλη τη σεζόν, δηλαδή σε 3 πρωταθλήματος, 3 κυπέλλου, 3 στα προκριματικά του Champions League και 2 στους ομίλους του Europa League και είχε συνολικά 713 λεπτά συμμετοχής. Τα νούμερα προκαλούν μελαγχολία. Διότι σε αντιστοιχία του συμβολαίου του με τον χρόνο συμμετοχής του, ο Ουκρανός πήρε από τον ΠΑΟΚ για κάθε παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε 136.363 και για κάθε λεπτό που έπαιξε 2.083 ευρώ. Ο ίδιος κόστισε δηλαδή πολλά, αλλά είχε μηδαμινή προσφορά.

ΠΑΟΚ: Κινείται για ακόμη δύο σημαντικές μεταγραφές

Ο Άντερσον Εσιτί ήταν η 7η μεταγραφή του Δικεφάλου του Βορρά μετά τους Μελιόπουλο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Στοχ, Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν επαναπαύεται και δουλεύει για να ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες δύο ακόμη δυνατές μεταγραφές που θα κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το sportime, οι συζητήσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι προχωρημένες και υπάρχει αισιοδοξία στην Τούμπα ότι θα μπορέσουν οι ιθύνοντες της ομάδας και κυρίως ο Αθλητικός Διευθυντής Μάριο Μπράνκο να έρθει γρήγορα σε συμφωνία με τους «εκλεκτούς». Όλα βέβαια εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα κρατήσουν.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι αν τελικά συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ, προορίζονται για την βασική ενδεκάδα του συνόλου του Αμπελ Φερέιρα. Η μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, όπου ο ΠΑΟΚ «πονάει» ακόμα. Η δεύτερη περίπτωση είναι εκείνη του επιθετικού, που έχει τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Πορτογάλος προπονητής του Δικεφάλου ώστε να μπορέσει να παίξει δίπλα στον Άκπομ στο 4-4-2 που ετοιμάζει τόσο καιρό.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν, μέχρι το πρώτο ματς με τον Αγιαξ, να έχει καταφέρει o νταμπλούχος, να ενισχυθεί σημαντικό και έστω και αν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν δεν θα έχουν προλάβει, να κάνουν πολλές προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ο Δικέφαλος θα έχει δυναμώσει και άλλο ενόψει των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων με τον «Αίαντα» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments