Αθλητισμός

Μάικ Τζέιμς: Τον τέλειωσε από την Αρμάνι ο Μεσίνα

Μάικ Τζέιμς: Τον τέλειωσε από την Αρμάνι ο Μεσίνα
Μάικ Τζέιμς: Με δήλωσή του ο Έτορε Μεσίνα, τόνισε πως η απόκτηση του Σέλβιν Μακ στέλνει στην πόρτα της εξόδου τον Αμερικανό γκαρντ.

Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός γκαρντ μετράει μέρες στο Μιλάνο καθώς είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Αρμάνι. Ο πρόεδρος και προπονητής της  ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα, Με με επίσημη τοποθέτησή του, έριξε… φως στην υπόθεση παραμονής του και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς στην Αρμάνι.

«Σήμερα, μετά την υπογραφή του Σέλβιν Μακ και την περαιτέρω προσθήκη που έχουμε προγραμματίσει στην ίδια θέση, προσωπικά ενημέρωσα τον Μάικ Τζέιμς ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για τον ίδιο την επόμενη σεζόν και τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος συνεργάζεται ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να είναι ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Τζέιμς: «Θα μείνω στο Μιλάνο κι ας μην παίζω εκτός αν με πληρώσουν»

Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Αρμάνι Μιλάνο, αν δεν εξοφληθεί όλο το ποσό του συμβολαίου του. «Θα μείνω στο Μιλάνο και λογικά απλά δε θα αγωνίζομαι. Αυτό μου φαίνεται πως θα κάνω» έγραψε στο twitter και ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «όλα θα αλλάξουν αν με πληρώσουν».

Σέλβιν Μακ: Επίσημα στην Αρμάνι

Η Αρμάνι επισημοποίησε την απόκτηση του Σέλβιν Μακ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τους Μιλανέζους και δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Ανυπομονώ για αυτή την απίστευτη ευκαιρία που μου δίνει η Αρμάνι. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου και για το ότι θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο» εξήγησε ο 29χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ (1μ.91).

Ο Μακ έχει καταγράψει 456 ματς στο ΝΒΑ με 7.5 πόντους και 3.2 ασίστ μ.ό. με τους Ουίζαρντς, Σίξερς, Χοκς, Τζαζ, Μάτζικ, Γκρίζλις και Χόρνετς.

Αρμάνι Μιλάνο: Μάικλ Ρολ διετίας

Η Αρμάνι συνεχίζει τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, με τον Μάικλ Ρολ να είναι το νέο μέλος της ομάδας, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία για δύο χρόνια. Ο 32χρονος Αμερικανός άσος που διαθέτει και διαβατήριο Τυνησίας, που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στη Μακάμπι, θα συνεχίσει στο Μιλάνο, δηλώνοντας έτοιμος “να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να νικά”, ενώ τον υποδέχθηκε ο GM της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως “τον θέλαμε για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τον αλτρουισμό και την εμπειρία του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments