Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά – Μπράιαν Νταμπό: Ετοιμάζει διπλό “χτύπημα” ο Ολυμπιακός

Γιασίν Μπενζιά – Μπράιαν Νταμπό: Ετοιμάζει διπλό “χτύπημα” ο Ολυμπιακός
Γιασίν Μπενζιά - Μπράιαν Νταμπό: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει ακόμη δύο μεταγραφές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Γιασίν Μπενζιά – Μπράιαν Νταμπό: Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που πλησιάζει στην οριστικοποίηση των deal με τον Γιασίν Μπενζιά και τον Μπράιαν Νταμπό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το gazzetta.gr. Ο Γιασίν Μπενζιά είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στη Λιλ.

Κατάγεται από την Αλγερία αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Όπως αναφέρουν γαλλικά και αλγερινά δημοσιεύματα, ο παίκτης αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Την περασμένη σεζόν, ο Μπενζιά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, καταγράφοντας 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Όσο για τον Μπράιαν Νταμπό, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο άσος από τη Μπουρκίνα Φάσο βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το “ναι” στη νέα -βελτιωμένη- πρόταση που του έκανε από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα butfootballclub.fr αναφέρει ότι ο Νταμπό έχει στα χέρια του μία πρόταση από τους “ερυθρόλευκους”, η οποία “σκεπάζει” κάθε άλλη που έχει φτάσει στα γραφεία της Φιορεντίνα.

Όπως όλα δείχνουν και αυτόν τον παίκτη, ο Ολυμπιακός θα τον φέρει στην Ελλάδα ως δανεικό, έχοντας οψιόν αγοράς. Ο Νταμπό έπαιξε 26 φορές την περασμένη σεζόν με τους Βιόλα, σκοράροντας μία φορά και δίνοντας δύο ασίστ. Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να κλείσουν και οι δύο υποθέσεις, ούτως ώστε οι “ερυθρόλευκοι” να προσανατολιστούν στους επόμενους στόχους τους.

Οι Μπενζιά και Νταμπό εν δράσει

Ολυμπιακός: Περιμένει τον Ναουέλ

Ο 22χρονος μέσος ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, ως μια ακόμα λύση για τα άκρα της επίθεσης. Στο ξεκίνημα ο Μαρτίνς προσπάθησε να τον εντάξει στην ομάδα, αλλά στις 11 φορές που τον εμπιστεύθηκε, ο νεαρός Αργεντινός δεν τον δικαίωσε (1 γκολ/ 1 ασίστ).

Ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στη Λα Κορούνια το δεύτερο εξάμηνο και πλέον δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποσυμφορήσει το ρόστερ και να καρπωθεί και ενδεχόμενο οικονομικό όφελος από την παραχώρησή του.

Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα δεν προτίθεται να «καθίσει» στο συμβόλαιό του που λήγει το 2021 και σύμφωνα με την Sportime ψάχνεται ο ίδιος για να φέρει πρόταση στους ερυθρόλευκους και να αποχωρήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments