Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: “Ανεβαίνει” συνεχώς και βάζει πλώρη για Πλζεν

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: “Ανεβαίνει” συνεχώς και βάζει πλώρη για Πλζεν
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Όλο και καλύτερος παρουσιάζεται στις προπονήσεις του Ρέντη ο έμπειρος επιθετικός.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του 32χρονου επιθετικού με στόχο να γίνει πιο συχνή η επαφή της ομάδας με τα αντίπαλα δίχτυα στη φετινή σεζόν. Και το βιογραφικό του εν λόγω ποδοσφαιριστή προδιαθέτει για αρκετά δυναμικές παρουσίες, τόσο στην Ευρώπη, όσο και τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής ήρθε στον Ολυμπιακό ώστε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο ήταν λογικό πως θα χρειαζόταν λίγο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί και να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Ο Ελ Αραμπί έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και αποτελεί μια περίπτωση που στην καθομιλουμένη λέμε ότι “μυρίζεται” το γκολ. Κάτι που φάνηκε και από τη συμμετοχή του στο φιλικό με τη Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΩΣ”, ο Ελ Αραμπί δείχνει πεισμωμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται και από τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις. Ο Μαροκινός ανεβάζει συνεχώς στροφές κάνοντας ασκήσεις ταχύτητας και καθημερινά βελτιώνεται σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Βάσει εικόνας, δεν αποκλείεται να τον δούμε και στο επαναληπτικό ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στο “Καραϊσκάκης”. Μπορεί όχι κατευθείαν ως βασικό, αλλά σίγουρα ως μία από τις πρώτες επιλογές του Μαρτίνς στο δεύτερο ημίχρονο, σύμφωνα με το “ΦΩΣ”. Σε γενικές γραμμές, το πρώτο διάστημα παρουσίας του Ελ Αραμπί στου Ρέντη κρίνεται κάτι παραπάνω από θετικό. Ο Μαροκινός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με τους συμπαίκτες του να αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Στις προπονήσεις έχει καταφέρει να δείξει την εκτελεστική του δεινότητα κι απ’ ότι φαίνεται δεν αργεί να το φανερώσει εξ ολοκλήρου και στον αγωνιστικό χώρο. Εξάλλου, ο ίδιος ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας στις πλάτες του μια καριέρα με 178 γκολ σε 315 συμμετοχές.

Ο Γιούσεφ Ελ Άραμπι (3 Φεβρουαρίου 1987) είναι Μαροκινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό.

Γεννημένος στη Γαλλία, ο Ελ Άραμπι επέλεξε να εκπροσωπεί το Μαρόκο σε διεθνές επίπεδο, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2010. Εκπροσώπησε τη χώρα σε τρεις διοργανώσεις του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (2012, 2013 και 2017).

Στις 6 Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments