Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Οι σκέψεις του για τον επαναληπτικό με την Πλζεν

Πέδρο Μάρτινς: Οι σκέψεις του για τον επαναληπτικό με την Πλζεν
Πέδρο Μάρτινς: Οι Ελ Αραμπί, Μεριά και Καμαρά είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για την ενδεκάδα στη ρεβάνς των ερυθρολεύκων με τη Βικτόρια Πλζεν στις 30 Ιουλίου στο Φάληρο.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός έφυγε με το 0-0 από την Τσεχία, αποτέλεσμα το οποίο είναι ύπουλο ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δέχθηκε αρκετή πίεση από τους Τσέχους από το 30′ μέχρι το 60′, κυρίως γιατί σε εκείνο το διάστημα έδειξε αδυναμία στην δημιουργία και επιρρεπής στα εύκολα λάθη. Πρόβλημα που διέκρινε ο Πορτογάλος τεχνικός.

“Είναι αλήθεια πως στο τελείωμα των φάσεων δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, καθώς κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ. Με τον τραυματισμό του Αβραάμ χρειάστηκε να κάνουμε πιο γρήγορα τις αλλαγές. Αυτό μας έδωσε αρχικά φρεσκάδα, αλλά στη συνέχεια είχε αντίκτυπο στην ομάδα. Πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες. Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε όσον αφορά στην τελική προσπάθεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη ξεκινήσει στο μυαλό του να καταστρώνει το πλάνο της επόμενης εβδομάδας. Σε σχέση με την ενδεκάδα του του πρώτου αγώνα με την Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται τους Ελ Αραμπί, Μεριά και Καμαρά αντί των Γκερέρο, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Μπουχαλάκη. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός να πάει ξανά στο 4-2-3-1 αλλά από την στιγμή που η ομάδα πήγε πιο καλά στην Τσεχία με το 4-3-3 θα μπει και αυτό το σχήμα στην εξίσωση της προετοιμασίας για το Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν.

Ολυμπιακός: Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς με Πλζεν

Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει πλέον για την κρίσιμη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη στις 30 Ιουλίου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο στα εκδοτήρια από τις 10 το πρωί και όλο το 24ωρο στο Internet. Επίσης τα ελάχιστα διαρκείας που έχουν απομείνει θα διατηρήσουν την τιμή τους μέχρι τις 30 Ιουλίου ενώ στην περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού η τιμή θα αυξηθεί, όπως έχει ανακοινωθεί.​​

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments