Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τον θέλουν δανεικό

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τον θέλουν δανεικό
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο Νταμπίζας έχει κάνει διερευνητική κρούση, η ΑΕΚ παραμονεύει.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί με την Άρσεναλ τη φετινή σεζόν καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ουνάι Έμερι για να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεδομένα ψάχνονται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με την Sportday, αμφότερες οι ομάδες καλοβλέπουν τον Έλληνα στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του Νίκου Νταμπίζα έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος όμως ζήτησε παραπάνω χρόνο μιας και θέλει να τα δώσει όλα μέχρι τελευταία στιγμή για να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στο ρόστερ των κανονιέρηδων.

Από την άλλη και η ΑΕΚ έχει ψηλά στη λίστα της τον Μαυροπάνο, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να «τσεκάρει» τον ποδοσφαιριστή σαν μία ακόμα πολύ ποιοτική προσθήκη στην τετράδα τω στοπερ της Ένωσης. Η ΑΕΚ θέλει αμυντικό και μάλιστα προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα για να τα δώσει για τέτοια μεταγραφή.

Και οι δύο ομάδες θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη ως δανεικό, με την Άρσεναλ να είναι πολύ πιθανό να συναινέσει. Άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς στέλνει μήνυμα στον Μαυροπάνο πως δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για φέτος, αφού όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ κινείται ήδη για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments