Αθλητισμός

Μάριο Μπράνκο: Τα δύο ζητήματα που πρέπει να λύσει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Μάριο Μπράνκο: Τα δύο ζητήματα που πρέπει να λύσει ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ
Μάριο Μπράνκο: Οι περισσότερες εκκρεμότητες έχουν διευθετηθεί, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο δύσκολες περιπτώσεις.

Μάριο Μπράνκο: Εκτός από το θέμα των μεταγραφών, στον ΠΑΟΚ έδωσαν ιδιαίτερη φροντίδα και σε εκείνο των αποδεσμεύσεων, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου να πραγματοποιεί αρκετά καλή δουλειά, κλείνοντας deal που λειτούργησαν θετικά για τον ΠΑΟΚ, που ελάφρυνε αρκετά το μπάτζετ του. Οι περιπτώσεις στις οποίες ο Μπράνκο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ήταν αρκετές, πριν καν φύγει το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Ευθύμη Κουλούρη στην Τουλούζ, τον Στέλιο Κίτσιου στην Άνκαραγκουτσού και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στη Ρίζεσπορ, παραχώρησε τον Χάρη Χαρίση στον Ατρόμητο, τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ και τον Γιώργο Τζοβάρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβα, ενώ δάνεισε πολλούς ποδοσφαιριστές, νεαρούς και μη, όπως για παράδειγμα τους Ροντρίγκο Ρέι στην Πατσούκα και τον Μάρκο Μιχόγεβιτς στην Άουε.

Ωστόσο, η δουλειά για το στέλεχος του ΠΑΟΚ δεν τελειώνει εδώ. Ο Μάριο Μπράνκο έχει κατορθώσει να βάλει σε τάξη όσα του ζητήθηκαν πλην δύο περιπτώσεων, οι οποίες θεωρούνται ως οι πιο “δύσκολες” για τον σύλλογο.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Τιμπό Μουλέν. Ενός παίκτη που ήρθε με “περγαμηνές”, αλλά βρισκόταν μεταξύ αποθεραπείας και ατομικών προπονήσεων, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να δείξει το ελάχιστο στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας στο περιθώριο. Το συμβόλαιο του Μουλέν λήγει το 2020 και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να είχε αποδεσμευτεί… χθες από τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της φράσης “πέρασε και δεν ακούμπησε”.

Παράλληλα, άλλη μια δύσκολη περίπτωση την οποία καλείται να διαχειριστεί ο Μπράνκο, αφορά τον Άμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αρκετό ταλέντο, αλλά και δεκάδες “κρούσματα” απειθαρχίας, όπως το τελευταίο που κόντεψε να του στοιχίσει τη θέση στην αποστολή της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Τα πειθαρχικά παραπτώματα του Ουάρντα θέτουν “τροχοπέδη” στα σχέδια του ΠΑΟΚ, που έχει απευθυνθεί σε αρκετές ομάδες, αλλά εκείνες του έχουν κλείσει την “πόρτα”, λόγω της συμπεριφοράς του Αιγυπτίου, αλλά και λόγω του σχετικά υψηλού κασέ του.

Και αν για τον Μουλέν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ομάδα που θα θελήσει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του, για τον Αμρ Ουάρντα τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, μετά και τα νέα… καμώματα του Αιγύπτιου κατά τη διάρκεια του πρόσφατου τουρνουά. Αυτό είναι και το μεγάλο “στοίχημα” για τον Μάριο Μπράνκο και το μέλλον θα δείξει εάν θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τη διπλή δύσκολη αποστολή που του έχει ανατεθεί…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments