Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Η “επτάρα”, το ξέσπασμα και η ατυχία (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης: Η “επτάρα”, το ξέσπασμα και η ατυχία (vids)
Ρεάλ Μαδρίτης: Η επόμενη ημέρα από τη βαριά ήττα των Μαδριλένων με 7-3 από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο. Το ξέσπασμα του Ράμος, η άτυχη στιγμή με τον Γιόβιτς και οι δηλώσεις Ζιντάν.

Ρεάλ Μαδρίτης: Το Σάββατο ξημέρωσε αρκετά δύσκολα για τους οπαδούς των “Μερένχες”. Παρότι φιλικό ματς, μια ήττα με 7 γκολ και μάλιστα από τη συμπολίτισσα, Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν μπορεί να χωνευτεί στο ελάχιστο από τους οπαδούς, τους παίκτες, τον Ζιντάν, ίσως και τη διοίκηση. Η ομάδα του Σιμεόνε έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 5-0, για να ακολουθήσουν τρία τέρματα από τη Ρεάλ και άλλα δύο από τους θριαμβευτές.

Όπως είναι φυσικό, η ατμόσφαιρα πέριξ των αποδυτηρίων αλλά και στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Για την ακρίβεια, είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών. Ο Σέρχιο Ράμος δεν άντεξε, μετά το τέλος του ματς και σε δηλώσεις του, είπε “ορθά – κοφτά” ότι “παιδιά, ξεφτιλιζόμαστε”. Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της Ρεάλ ανέφερε τα εξής:

“Το συναίσθημα δεν είναι καθόλου ωραίο. Μόλις ξεκινήσαμε, αυτά είναι ματς για να φτάσουμε το επίπεδο απόδοσης που θέλουμε. Το προσεγγίσαμε σαν φιλικό ενώ εκείνοι σαν τελικό. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ευρύ. Ξεφτιλιζόμαστε. Μπορείς να χάσεις με πολλούς τρόπους, αλλά όχι με αυτόν. Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο, ο στόχος ήταν να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το δεύτερο. Τουλάχιστον αυτό το κάναμε. Είναι, όμως, ένα πολύ κακό αποτέλεσμα”.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δίστασε να “πετάξει” το “καρφάκι” του για την αντιμετώπιση της Ατλέτικο, η οποία δεν είδε το παιχνίδι σαν φιλικό, κάτι που έκανε η Ρεάλ:  “Δε με ανησυχεί η ήττα, αλλά με πονάει. Δεν παίζεις για να χάσεις. Τώρα δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά τι κάναμε λάθος, για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα στο επόμενο παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο Ζιντάν και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτό που υπάρχει. Δε θα αλλάξει κάτι στο τι κάνουμε εμείς. Έχουμε κίνητρο και δίψα. Το ματς αυτό ήταν φιλικό για εμάς, αλλά για την Ατλέτικο όχι. Είμαι πεπεισμένος, ότι αυτή η ομάδα θα κάνει καλά πράγματα την νέα σεζόν και θα το δούμε γρήγορα”.

Πέρα από τα “ψυχολογικά τραύματα”, η φιλική επτάρα άφησε και αγωνιστικά σημάδια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρβος επιθετικός, Λούκα Γιόβιτς, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι έναντι 60 εκατ. ευρώ από την Άιντραχτ τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο σε μία φάση στο 24ο λεπτό, όταν συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Γιαν Όμπλακ.

Δύσκολη ημέρα για να είσαι Ρεάλ…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments