Lifestyle

Amber Heard: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με τον Johnny Depp (pic)

Amber Heard: Νέο επεισόδιο στην κόντρα με τον Johnny Depp (pic)
Amber Heard: Δεν έχει τέλος η διαμάχη του άλλοτε πολυαγαπημένου ζευγαριού. Ο Johnny Depp σόκαρε άπαντες δημοσιεύοντας φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

Amber Heard: Υπήρξε κάποτε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood με τον Johnny Depp. Τα τελευταία χρόνια ισχύει το αντίθετο, καθώς από τη στιγμή που χώρισαν, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στα “μαχαίρια”, με αμφότερους να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για άσκηση βίας. Την αρχή έκανε η Amber Heard η οποία είχε δημοσιεύσει παλαιότερα φωτογραφίες της με μώλωπες και χτυπήματα, τα οποία υποστηρίζει ότι προήλθαν από τον Depp.

Πλέον, ήρθε η σειρά του Johnny Depp να απαντήσει, διαρρέοντας μια φωτογραφία στην οποία τον δείχνει να βρίσκεται σε φορείο ξαπλωμένος ανάσκελα, έχοντας αίματα στο δάχτυλο και κάψιμο στο μάγουλο, που όπως ανέφερε ο ίδιος, προέρχονται από τσιγάρο το οποίο έσβησε… πάνω του η πρώην σύζυγός του.

Όπως αναφέρει ο 56χρονος σταρ του Hollywood, το περιστατικό έλαβε χώρα το 2015 και ήταν αποτέλεσμα ενός καυγά… μεγατόνων. Μετά το σβήσιμο του τσιγάρου, ο Depp ισχυρίστηκε ότι η Heard πέταξε δύο μπουκάλια προς το μέρος του, τραυματίζοντάς τον σοβαρό στο δάχτυλο.

Πέραν τούτου, ο Johnny Depp έχει προβεί σε αρκετές ενέργειες για να προστατέψει τη φήμη του, όπως ήταν η μήνυση προς αρθρογράφου της εφημερίδας Sun, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει ως “τύπο που χτυπάει γυναίκες”.

Βάσει της δικογραφίας, ο Depp υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του εξερράγη όταν τον άκουσε κρυφά τον Μάρτιο του 2015, να συζητά με τους δικηγόρους του για την πρόθεσή του να κάνει συμβόλαιο μετά τον γάμο με την Amber Heard.

Ο 56χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται πως εκείνη τη μέρα προσπαθούσε να αποφύγει με κάθε τρόπο την 33χρονη Heard. Προσπάθησε να απομονωθεί στο bar του σπιτιού αλλά εκείνη τον ακολούθησε ουρλιάζοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments