Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Τον περιμένουν με αγωνία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης: Τον περιμένουν με αγωνία στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει συνάντηση με στελέχη της ΚΑΕ, όταν επιστρέψει από τις διακοπές του.

Ιβάν Σαββίδης: Η διοίκηση του μπασκετικού ΠΑΟΚ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, έχοντας ζητήσει ραντεβού από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θέλουν να ενημερώσουν τον Ιβάν Σαββίδη για το χρέος που έχει η ομάδα και να διαπιστώσουν εάν είναι πρόθυμος να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος εντός της σεζόν 2019/20. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να αποφύγει τις προσφυγές και τις δικαστικές διαμάχες με παίκτες, πρώην μέλη του τεχνικού team και προμηθευτές στους οποίους υπάρχουν οφειλόμενα.

Εάν οι άνθρωποι του μπασκετικού ΠΑΟΚ πάρουν το “ΟΚ”, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη για το εάν μπορεί να διατεθεί το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο χρειάζεται για να βγουν οι υποχρεώσεις τη σεζόν που έρχεται. Πάντως, όπως αναφέρει η LiveSport, η συνάντηση του Σαββίδη με τους ανθρώπους της ΚΑΕ θα καθυστερήσει, καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας αποφάσισε να παρατείνει τις διακοπές του, μαζί και την αγωνία των ανθρώπων του τμήματος μπάσκετ.

Στην ΚΑΕ απευθύνονται στον Ιβάν Σαββίδη από τη στιγμή που στον ορίζοντα δεν υπάρχει κάποιος άλλος επιχειρηματίας ο οποίος θα μπορούσε να βάλει πλάτη και να στηρίξει την ομάδα, ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Τα χρήματα που έδωσε ο Σαββίδης για τις τελευταίες μεταγραφές

Η φετινή μεταγραφική περίοδος για τον ΠΑΟΚ έχει «ανάψει» για τα καλά, με τους Θεσσαλονικείς να προχωρούν στην ενίσχυση του ρόστερ τους, ούτως ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. O «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διατηρήσει τα εντός Ελλάδος κεκτημένα του, αλλά και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Γι’ αυτό και ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να ενισχύσει την ομάδα όσο χρειάζεται. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» σε συνεργασία με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του έχουν βρει τους κατάλληλου παίκτες για τη στελέχωση του ρόστερ.

Όπως αναφέρει το «Metrosport», ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη δώσει αρκετά χρήματα για να γίνουν οι μέχρι στιγμής μεταγραφικής κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο δόθηκαν κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ στην Κορίνθιανς. Και συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο για τετραετές συμβόλαιο. Για την αγορά του Μίροσλαβ Στοχ από την Σλάβια Πράγας ο ΠΑΟΚ έδωσε κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments