Αθλητισμός

Νάπολι – Λίβερπουλ 3-0

Νάπολι – Λίβερπουλ 3-0
Νάπολι - Λίβερπουλ: Η Νάπολι ήταν καταιγιστική και με τον Ινσίνιε να πετυχαίνει γκολ και να δίνει δύο ασίστ, συνέτριψε με 3-0 την Λίβερπουλ σε φιλική αναμέτρηση.

Νάπολι – Λίβερπουλ: Η Νάπολι νίκησε με 3-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Εδιμβούργο, δίνοντας ένα καλό μάθημα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις απουσίες των «κόκκινων», ειδικά στη μεσαία γραμμή και την επίθεση. 

Στο ματς που διεξήχθη στο Εδιμβούργο, η Νάπολι του Κώστα Μανωλά που αγωνίστηκε για 45 λεπτά, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 29′ χάρη σε γκολ των Ινσίνιε (17′) και Μίλικ ενώ στο 52′ ο Γιουνές που λίγο πριν είχε περάσει αλλαγή έκανε το τελικό 3-0 για τους Ναπολιτάνους. Ο Λορέντζο Ινσίνιε έδωσε τις ασίστ στο δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ο Φιρμίνο έκανε τατουάζ το τρόπαιο του Champions League

Η 1η Ιουνίου σίγουρα θα μείνει χαραγμένη τόσο στον κόσμο της Λίβερπουλ, όσο και στην ίδια την ομάδα, καθώς η συγκεκριμένη ημερομηνία σηματοδοτεί την επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 15 χρόνια. Ο επιθετικός των «κόκκινων» Ρομπέρτο Φιρμίνο μπορεί να μην πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι στη νίκη επί της Τότεναμ με 2-0 μιας και προερχόταν από τραυματισμό, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram «αποκάλυψε» το νέο του τατουάζ, το οποίο «χτύπησε» στην δεξιά πλευρά της πλάτης του και απεικονίζεται ο ίδιος να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League. Υπενθυμίζεται πως κάτι ανάλογο έπραξε και ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments