Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Τσεκάρει εξτρέμ από τη Λατινική Αμερική για την ΑΕΚ

Νίκος Λυμπερόπουλος: Τσεκάρει εξτρέμ από τη Λατινική Αμερική για την ΑΕΚ
Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει εντοπίσει μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητά υποψήφιους στόχους για την καλυτέρευση του ρόστερ, με δημοσίευμα της LiveSport να αναφέρει ότι ο ίδιος έχει βρει μια πολύ καλή περίπτωση για τα εξτρέμ από τη Λατινική Αμερική. Το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει το όνομα του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τονίζει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και έχει σημαντική προοπτική εξέλιξης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τον προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και οι δύο άνδρες εξέτασαν με λεπτομέρειες το scouting report του, ώστε να φανεί εάν θα κάνουν κίνηση ή όχι για την περίπτωση που άρεσε στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Εκεί φάνηκαν και τα πρώτα εμπόδια για το θέμα, όχι για αγωνιστικούς, αλλά για ιδιοκτησιακούς λόγους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, διαπιστώθηκε πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη, που μοιράζεται σε πολλούς συλλόγους, όπως συνηθίζεται άλλωστε στη Λατινική Αμερική. Το γεγονός αυτό δεν αποθαρρύνει την ΑΕΚ που δεν θα φορτσάρει στην υπόθεση, αλλά παράλληλα δεν θα σταματήσει και να τσεκάρει το τι συμβαίνει. Στο άμεσο μέλλον αναμένονται εξελίξεις με τον εν λόγω παίκτη και η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει την κίνησή της, όταν ξεκαθαρίσει το μπλέξιμο που υπάρχει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη.

“Μπρα ντε φερ με Παναθηναϊκό για Μαυροπάνο”

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί με την Άρσεναλ τη φετινή σεζόν καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ουνάι Έμερι για να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεδομένα ψάχνονται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με την Sportday, αμφότερες οι ομάδες καλοβλέπουν τον Έλληνα στόπερ.

Από την άλλη και η ΑΕΚ έχει ψηλά στη λίστα της τον Μαυροπάνο, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να «τσεκάρει» τον ποδοσφαιριστή σαν μία ακόμα πολύ ποιοτική προσθήκη στην τετράδα τω στοπερ της Ένωσης. Η ΑΕΚ θέλει αμυντικό και μάλιστα προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα για να τα δώσει για τέτοια μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments