Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ιδρύει ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Ολυμπιακός: Ιδρύει ομάδα στη Θεσσαλονίκη
Ολυμπιακός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ιδρύσει ομάδα για να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες έχουν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ακαδημιών στην Ελλάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δεκάδες ομάδες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Μια από αυτές είναι και η Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός έχει δικές του ακαδημίες που αγωνίζονται στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Ωστόσο οι πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου ήταν να μπορέσουν να αγωνιστούν και στις αντρικές κατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις κατηγορίες καθώς ανήκει στην ΕΠΣ Πειραιά. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro sport η λύση βρέθηκε με την ίδρυση ενός συλλόγου με την ονομασία “Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης“. Αυτή η νέα ομάδα θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή της στην ΕΠΣΜ. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Τη δική του ομάδα στη Θεσσαλονίκη έχει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ίδρυσαν έναν σύλλογο με την επωνυμία «Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης» με έδρα της Θεσσαλονίκη. Ως γνωστόν οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν τις δικές τους ακαδημίες στη Θεσσαλονίκη που συμμετέχουν στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.

Πλέον ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κατεβάσει ομάδα και στα ανδρικά πρωταθλήματα της Ένωσης και προχώρησε στην ίδρυση του εν λόγω συλλόγου. Αυτό διότι δεν έχουν δικαίωμα να κατεβάσουν ομάδα «Ολυμπιακός Πειραιώς» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, καθώς ο σύλλογος υπάγεται στην ΕΠΣ Πειραιά.

Η κίνηση αυτή υποδηλώνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να έχει παρουσία και στο ποδόσφαιρο του νομού Θεσσαλονίκης” αναφέρει το δημοσίευμα της Metrosport. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό οι Πειραιώτες είχαν ενισχυθεί στις ακαδημίες τους με την προσθήκη του Γιώργου Φαμέλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments