Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε φιλικό με τη Γαλατασαράι στις 3 Αυγούστου

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε φιλικό με τη Γαλατασαράι στις 3 Αυγούστου
Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι στις 3 Αυγούστου.

Παναθηναϊκός: Ένα πολύ “δυνατό” φιλικό ματς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη. Αναμέτρηση που έχει οριστεί για το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, στο “Turk Telecom Arena”. Η προσεχής αντίπαλος του τριφυλλιού έχει στο παλμαρέ της 22 πρωταθλήματα, 18 κύπελλα, 15 Σούπερ Καπ Τουρκίας, ενώ έχει κατακτήσει και ευρωπαϊκό τρόπαιο, το πάλαι ποτέ Κύπελλο UEFA το 1999, αλλά και το Super Cup της Ευρώπης έναν χρόνο αργότερα (2000).

Αυτό θα είναι το έκτο κατά σειρά φιλικό του Παναθηναϊκού, έπειτα από τα ματς με τη Φέγενορντ, τη Μπίρσχοτ, τον Άγιαξ, τη Φένλο και τη Μπρέντα (σ.σ σήμερα στις 21:00). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα δώσει άλλο ένα φιλικό επί τουρκικού εδάφους, στις 10 Αυγούστου στην έδρα της Μπεσίκτας, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθεί την Ξάνθη στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Γαλατασαράι θα βρεθεί στις 3 Αυγούστου ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Γαλατασαράι «Turk Telekom Arena», με ώρα έναρξης του αγώνα τις 9 μ.μ.

Η Γαλατασαράι έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τους Ράιν Μπάμπελ, Τζίμι Ντουρμάζ, Τζιν Σέρι, ενώ από το περσινό ρόστερ ξεχωρίζουν ο Αλγερινός Σοφιάν Φενγκουλί, ο Μαροκινός Γιουνές Μπελχαντά και ο Σενεγαλέζος Μπαγιέ Ντιαγκνέ.

H προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει 22 Πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα, 15 Σούπερ Καπ και φυσικά μία φορά το UEFA CUP το 1999 αλλά και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το 2000.

Αλλαγή έδρας στο φιλικό με τη Μπεσίκτας

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στις 10 Αυγούστου στην Τουρκία κόντρα στη Μπεσίκτας, στο προτελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του. Αρχικά, η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στη Vodafone Arena, έδρα της Μπεσίκτας, ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν, γιατί στις 14 του Αυγούστου έχει οριστεί ο τελικός του Super Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ. Εν τέλει, η έδρα που θα «φιλοξενήσει» το φιλικό ματς θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, όπως ανέφεραν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments