Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Τελειώνει η μεταγραφή του – Τι ισχύει με Νταμπό

Γιασίν Μπενζιά: Τελειώνει η μεταγραφή του – Τι ισχύει με Νταμπό
Γιασίν Μπενζιά: Πρώτα η Πλζεν και μετά η μεταγραφή του Αλγερινού.

Γιασίν Μπενζιά: Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά κλείσει την υπόθεση με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή, ωστόσο το φινάλε θα γραφτεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport, η μεταγραφή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ελέω προκριματικών Champions League. Ουσιαστικά, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα μεταγραφικά προτού γίνει η ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη. Ουδείς στον σύλλογο δεν θέλει να αποσπάσει την προσοχή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου με τις προσεχείς προσθήκες, δίνοντας βάρος στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλην τούτου και να το επεδίωκε, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να βρει αυτές τις ημέρες τον αθλητικό διευθυντή της Λιλ ώστε να οριστικοποιηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες για τον Μπενζιά, καθώς το στέλεχος της γαλλικής ομάδας βρίσκεται εκτός Ευρώπης για να κλείσει άλλη μεταγραφική υπόθεση. Παράλληλα, όσον αφορά το θέμα του μέσου, ο Μπράιαν Νταμπό είναι μια περίπτωση που βρίσκεται σε προτεραιότητα, σύμφωνα με τη LiveSport, αλλά δεν αποτελεί και το μόνο θέμα που «παίζει» στην καθημερινότητα των “ερυθρολεύκων”. Στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς έχουν προστεθεί άλλοι τρεις παίκτες, ενώ πάντα μένει στα υπ’ όψιν ο Μανουέλ Φερνάντες. Πάντως, αυτό που προκύπτει είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ήθελαν έως την Κυριακή (4/8) θέλουν να έχουν τελειώσει στον Ολυμπιακό με αμφότερα τα ζητήματα, ώστε να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες εν όψει του επόμενου προκριματικού.

Τα δεδομένα για τον Ομάρ

O Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους ενδιαφερόμενους πως δεν θα έλεγε «όχι» σε μία καλή πρόταση από το εξωτερικό για τον Νορβηγό μπακ. Αρκεί η πρόταση αυτή να βρίσκεται εντός των απαιτήσεών τους, καθώς δεν πρόκειται να κάνουν υποχωρήσεις και να μπουν στη λογική παζαριών για έναν ποδοσφαιριστή που λογίζεται ως βασικός. Τρανό παράδειγμα, η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού σε πρόταση που έγινε πρόσφατα από σύλλογο του εξωτερικού για τον Ομάρ, με τους ενδιαφερόμενους να προσφέρουν ένα συγκεκριμένο ποσό και τους «ερυθρόλευκους» να αρνούνται δίχως δεύτερη σκέψη την πρόταση, σύμφωνα με τη Sportday.

Πλέον, μένει να φανεί και το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Ομάρ, καθώς έρχεται ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας στον οποίον μπορούν να γίνουν μεταγραφές από έναν σύλλογο σε άλλον, με τον Ολυμπιακό να αναμένει πρόταση -εντός των στάνταρ που έχει θέσει για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει αισιοδοξία για το ότι μπορεί τελικά να έρθει η πρόταση, που θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο να πουν το «ναι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments