Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δεν τον “ψήνει” η επιστροφή του στην Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δεν τον “ψήνει” η επιστροφή του στην Ελλάδα
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Το όνομά του έπαιξε αρκετά στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά ο νεαρός σέντερ μπακ έχει θέσει ως προτεραιότητα την Άρσεναλ.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Στα 21 του, αποτελεί μέλος της Άρσεναλ, η οποία στις αρχές του 2018 τον πήρε από τα Γιάννενα και τον έκανε ¨κανονιέρη”. Ενάμισι χρόνο μετά, τα πράγματα για τον Μαυροπάνο δεν κυλούν τόσο καλά, με την Άρσεναλ να αναζητά τρόπο ώστε να τον παραχωρήσει σε κάποιον σύλλογο ως δανεικό, εάν δεν υπάρξει προσφορά για πώληση. Το γεγονός αυτό έχει δώσει… σήμα σε αρκετούς συλλόγους, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να “παίζουν”, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους, σύμφωνα με τα όσα είχαν γραφτεί σε δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Τόσο οι “πράσινοι”, όσο και η ΑΕΚ θέλουν ένα σέντερ μπακ, με τον Μαυροπάνο να φαντάζει ως εξαιρετική επιλογή για δανεισμό, καθώς είναι νέος, ταλαντούχος, δοκιμασμένος και Έλληνας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να φανέρωσαν τις προθέσεις τους, ωστόσο στο μυαλό του Μαυροπάνου βρίσκεται μόνο η Άρσεναλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Sportime, ο Έλληνας στόπερ βλέπει μεν ότι δεν έχει θέση για την ώρα στο ροτέισον της Άρσεναλ, αλλά θέλει όσο τίποτα να κυνηγήσει το όνειρό του και να καθιερωθεί στην Premier League, όσο αυτό φαντάζει δυνατό. Κάπως έτσι, ο Μαυροπάνος έχει κόψει για την ώρα την προοπτική επιστροφής στη Super League. Παράλληλα, ο νεαρός στόπερ έχει απορρίψει και προτάσεις προερχόμενες από τη Γερμανία και την Ολλανδία.

Περιμένει ακόμη, μήπως προκύψει η ευκαιρία στους «Κανονιέρηδες», μη δεχόμενος ακόμη να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα άλλο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι η Superleague 1 πρέπει αυτή τη στιγμή να είναι πολύ πίσω στις προτεραιότητές του.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ δεν δείχνει να… συγκινείται. Άλλωστε εμμέσως πλην σαφώς στέλνει μήνυμα στον Μαυροπάνο πως δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για φέτος, αφού όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ κινείται ήδη για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στα πλάνα του Έλληνα στόπερ, ή θα παρθεί η απόφαση να φύγει, εάν δει πως οι “Κανονιέρηδες” δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τακτική στην περίπτωσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments