Αθλητισμός

Μήτρου-Λονγκ: Συμφώνησε με τους Ιντιάνα Πέισερς

Μήτρου-Λονγκ: Συμφώνησε με τους Ιντιάνα Πέισερς
Μήτρου-Λονγκ: Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε ζεστά και ο Ολυμπιακός, αλλά εκείνος προτίμησε να περιμένει το ΝΒΑ και δικαιώθηκε.

Μήτρου-Λονγκ: Τελικά η υπομονή ήταν χρυσάφι για τον ομογενή γκαρντ, που περίμενε καρτερικά για μια πρόταση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μετά το θετικό Summer League που είχε. Τόσο που δεν συμφώνησε ούτε με τον Ολυμπιακό ούτε με τις υπόλοιπες ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει, για να έχει τον χρόνο να ψαχτεί για ένα συμβόλαιο στις ΗΠΑ.

Και τελικά η υπομονή του απέφερε καρπούς. Ο Μήτρου-Λονγκ ήρθε σε συμφωνία με τους Πέισερς και θα παλέψει για να παραμείνει στο ΝΒΑ μέσω αυτών. Υπέγραψε two way συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μεταξύ της G League και της ομάδας της Ιντιάνα και μέσα από τις εμφανίσεις του θα δώσει την μάχη για ένα εγγυημένο συμβόλαιο.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκε ζεστά και ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν σε συνομιλία με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν και ουσιαστικά του είχε δείξει με τον τρόπο του ότι τον θέλει στον Πειραιά. Ο ίδιος προτίμησε να περιμένει το ΝΒΑ και από ότι φαίνεται δικαιώθηκε.

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Μήτρου-Λονγκ μέτρησε 18.3 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ ανά ματς με τους Salt Lake City Stars στη G-League O Nαζ ήταν εντυπωσιακός στο Summer League με τους Καβς, αφού είχε 16.8 πόντους, 5.5 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 4 ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play