Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οι δύο συνέπειες από την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν

ΑΕΚ: Οι δύο συνέπειες από την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν
ΑΕΚ: Η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League επηρεάζει και την "Ένωση".

ΑΕΚ: Ο Ολυμπιακός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης με 4-0 της Βικτόρια Πλζεν στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Η πρόκριση αυτή δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και την ΑΕΚ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο, να αναλύει τις δύο συνέπειες από την πρόκριση της ομάδας του Μαρτίνς επί της Πλζεν, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε λόγο για δύο αυτόματες συνέπειες, όσον αφορά τη σειρά των αγώνων της ομάδας στον τρίτο προκριματικό για τους ομίλους του Europa League. Παράλληλα, η ΑΕΚ θα έχει μίνιμουμ δώδεκα υποψηφίους αντιπάλους στην επόμενη κλήρωση, εάν πάρει την πρόκριση.

Ο Ανδρέας Δημάτος ανέφερε τα εξής στην ανάρτησή του στο facebook: “Δύο αυτόματες συνέπειες έχει για την ΑΕΚ η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Πλζεν. Η πρώτη είναι ότι δεν αλλάζει η σειρά των αγώνων της στον τρίτο προκριματικό (εκτός το πρώτο ματς, ρεβάνς στο ΟΑΚΑ τον Δεκαπενταύγουστο με Χόνβεντ ή Κραϊόβα) και η δεύτερη ότι οι υποψήφιοι αντίπαλοί της στην κλήρωση των πλέι οφ την προσεχή Δευτέρα θα είναι μίνιμουμ δώδεκα αφού πλέον η ΑΕΚ μπορεί να κληρωθεί με το ζευγάρι Πλζεν-Αντβερπ.

Θα παραμείνουν δώδεκα αν προκριθεί ο Ατρόμητος αφού η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να κληρωθεί με το πιθανό ζευγάρι Λέγκια-Ατρόμητος. Επίσης η πρόκριση της Βασιλείας στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει στο δρόμο της ΑΕΚ ως υποψήφια αντίπαλο και την αποκλεισμένη Αϊντχόφεν ως ζευγάρι με τη Στουρμ Γκρατς ή τη νορβηγική Χάουγκεσουντ.

ΥΓ: Για όσους σωστά ρωτάτε για τον Ατρόμητο στο ενδεχόμενο της δικής του πολύ πιθανής πλέον πρόκρισης η δική του ρεβάνς με τη Λέγκια θα μετατεθεί για τις 14 Αυγούστου με σέντρα μέχρι τις επτά το απόγευμα”.

Τι ισχύει με τον Μπογέ

Η Τορίνο έχει ενημερώσει τον Αργεντινό εξτρέμ σχετικά με τις προθέσεις της. Οι Ιταλοί δεν θέλουν η νέα σεζόν να τους βρει με τον Μπογέ στο ρόστερ τους, έχοντας θέσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στη λίστα των προς παραχώρηση παικτών. Από την πλευρά του, ο Λούκας Μπογέ με τον ατζέντη του αναζητούν συλλόγους που θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις της Τορίνο και του ιδίου. Κάτι που όσο περνά ο καιρός θα φαντάζει και πιο εύκολο, καθώς σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», οι Ιταλοί αποφάσισαν να χαμηλώσουν την τιμή πώλησης του Μπογέ, ούτως ώστε να γίνει πιο θελκτικός σε συλλόγους.

Προφανώς, η κίνηση αυτή δίνει… σήμα και στην ΑΕΚ που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει πάψει να ασχολείται με την περίπτωσή του. Εφόσον ο καιρός περάσει και δεν υπάρξει πρόταση στην Τορίνο για τον ποδοσφαιριστή που πέρσι έπαιξε στη χώρα μας ως δανεικός, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και το ενδιαφέρον της «Ένωσης» να πάρει επίσημη μορφή. Στην ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής και αν δεν υπάρξουν νεότερα σχετικά με προτάσεις στον Μπογέ, τότε θα κάνουν την κίνησή τους, ευελπιστώντας να τον φέρουν ξανά στην ομάδα σε μια συμφέρουσα τιμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments