Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση
Βαγγέλης Μαρινάκης: Το καλύτερο δώρο γενεθλίων για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δείτε τον πως πανηγύρισε την πρόκριση.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση προκρίθηκε επί της Βικτόρια Πλζεν με 4-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Μπασακσεχίρ. Ιδιαίτερη ήταν η βραδιά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνδύασαν εμφάνιση και αποτέλεσμα, κάνοντας του το καλύτερο «δώρο». Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός στους πανηγυρισμούς

Mετά τους πανηγυρισμούς στη σουίτα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στ’ αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και τους ευχαρίστησε για το δώρο που του έκαναν.

Δείτε τον πανηγυρισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Τα στιγμιότυπα του 4-0

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν φανταστική εμφάνιση στον επαναληπτικό με την Βικτόρια Πλζεν και διέλυσαν τους Τσέχους με το επιβλητικό 4-0, κατακτώντας την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο λεπτό και σκόρπισαν τους αντιπάλους τους, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας για ηγέτη τον εκπληκτικό Γκιγιέρμε που άνοιξε το σκορ στο 51′, ενώ από δική του κεφαλιά ήρθε και το 3-0.

Η ομάδα του λιμανιού έκανε μια τεράστια εμφάνιση και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, καθώς ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό μέχρι το φινάλε του αγώνα. Με πρωταγωνιστές τον σούπερ Γκιγιέρμε, τον πολύ καλό Βαλμπουενά, τον πολύ κινητικό Μασούρα, τον μαχητή Γκερέρο και τον Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης την τουρκική Μπασάκσεχιρ. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι με την σημερινή του πρόκριση ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ότι θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα, αν δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments