Αθλητισμός

Ντελρόι Τζέιμς: Σοβαρή καταγγελία κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ

Ντελρόι Τζέιμς: Σοβαρή καταγγελία κατά της ΚΑΕ ΑΕΚ
Ντελρόι Τζέιμς: Ο πρώην αθλητής της ΑΕΚ καταγγέλλει ότι υπάρχουν οφειλές από την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ.

Ντελρόι Τζέιμς: Ο αθλητής από τη Γουιάνα αγωνίστηκε στην ΑΕΚ τα τελευταία δυο χρόνια. Μάλιστα, μετά την επιτυχημένη σεζόν που συνδυάστηκε με την κατάκτηση δυο τίτλων αποχώρησε, αλλά λίγους μήνες μετά επέστρεψε στην ομάδα. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και από την πλευρά της ΚΑΕ δεν έγινε κάποια πρόταση για να παραμείνει. Ο έμπειρος αθλητής δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο φαίνεται πως οι λογαριασμοί του με την ΑΕΚ δεν έχουν κλείσει ακόμα. Ο Τζέιμς έγραψε ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κείμενο και ισχυρίστηκε πως υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του. «Είμαι επαγγελματίας. Σας παρακαλώ, κάντε το κι εσείς και πληρώστε όσα οφείλετε στους παίκτες. Παίρνετε το φαγητό από στα στόματα οικογενειών», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Είμαι επαγγελματίας. Πέρασα δύο σεζόν με αγάπη, τιμή και σεβασμό από μένα προς τους ανθρώπους και τον οργανισμό της ΑΕΚ. Όλοι μας υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιον λόγο. Αν ένας παίκτης δεν τιμήσει αυτό το συμβόλαιο θα τιμωρηθεί και η ομάδα δεν θα διστάσει να του επιβάλει ποινή. Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη του παιχνιδιού και της οικογένειάς του, προκειμένου να τη ζήσει.

Έχω έναν γιο, ο οργανισμός της ΑΕΚ το γνωρίζει αυτό και χρειάζεται βοήθεια και προσοχή καθημερινά. Μου λένε ψέματα και τεστάρουν την υπομονή μου σαν άνδρα, πατέρα και κουβαλητή. Όπως είπα και στην αρχή, είμαι επαγγελματίας. Σας παρακαλώ, κάντε το κι εσείς και πληρώστε όσα οφείλετε στους παίκτες. Παίρνετε το φαγητό από στα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε πως δεν θα κάνατε το ίδιο στη δική σας οικογένεια. Ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments