Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον θέλουν δύο ομάδες από την Τουρκία

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τον θέλουν δύο ομάδες από την Τουρκία
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο συλλόγων από τη γειτονική χώρα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί ένα από τα σημαντικά “περιουσιακά” στοιχεία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή.  Ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους οι «πράσινοι». Στην περυσινή πρωτόγνωρη και δύσκολη σεζόν, ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ωστόσο δεν έχει υπάρξει ως τώρα κάποια θετική εξέλιξη. Το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη λήγει το επόμενο καλοκαίρι κι αν δεν βρεθεί λύση στην τρέχουσα σεζόν, τότε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος. Προς το παρόν πάντως, το μυαλό του βρίσκεται στην πράσινη προετοιμασία, το βασικό στάδιο της οποίας ολοκληρώθηκε εχθές.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Όστερμπεεκ και στα πέντε φιλικά που δόθηκαν (Φέγενορντ, Άγιαξ, Μπίρσχοτ, Φένλο, Μπρέντα), μοιράζοντας τρεις ασίστ. Το γεγονός αυτό, έχει θέσει τον “Χάτζη” στη λίστα συλλόγων από το εξωτερικό, με τη Γάνδη να φέρεται ότι παρακολουθεί τον παίκτη, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της LiveSport, στον “χορό” προστέθηκαν δύο σύλλογοι από την Τουρκία. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια, Γαλατασαράι, με την οποία ο Παναθηναϊκός θα έρθει αντιμέτωπος στις 3 Αυγούστου σε φιλικό ματς, αλλά και τη Μπασάκσεχιρ, την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

H Γαλατά έχει καιρό στη λίστα της τον Χατζηγιοβάνη, αλλά όπως αναφέρει  «Live Sport», έχει κατατεθεί ειδικός φάκελος σκάουτινγκ με εκθέσεις από το αρμόδιο τμήμα της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Ο προπονητής της Γαλατασαράι Φατίχ Τερίμ είχε ενημερωθεί για τον «Χάτζη» από τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και μολονότι διαπιστώθηκε ότι στην θέση του δεν χρειάζεται άμεση ενίσχυση, ο παίκτης παραμένει στα ραντάρ του κλαμπ και θα τσεκαριστεί στο προσεχές (3/8) φιλικό με αντίπαλο των Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη.

Όσο για τη Μπασάκσεχιρ; Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού ρίχνει διακριτικά βλέμματα για τον Χατζηγιοβάνη. Ωστόσο, στο μέλλον θα φανεί εάν το ενδιαφέρον μεταφραστεί σε κάποια πρόταση από την πλευρά των Τούρκων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments