Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ: Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ

Τσούμπα Άκπομ: Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ
Τσούμπα Άκπομ: Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail αναφέρει ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα ραντάρ της Γουέστ Χαμ.

Τσούμπα Άκπομ: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περυσινή χρονιά, καλύπτοντας και με το παραπάνω το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και συμβάλλοντας στα μέγιστα για την κατάκτηση του νταμπλ από τον Δικέφαλο του Βορρά. Όπως ήταν λογικό ο ταλαντούχος επιθετικός είναι στα ραντάρ αρκετών ομάδων και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τα «σφυριά» θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. Η απόκτηση του Σεμπάστιαν Αλέ ήταν η αρχή και πλέον θέλουν να έχουν μία πολύ καλή εναλλακτική λύση στην επίθεση. Οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας φημολογείται ότι είχαν στείλει και σκάουτερ, στο φιλικό παιχνίδι με την Φορτούνα Σιτάρντ. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι εναντίον των Ολλανδών, ο Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ.

Η Γουέστ Χαμ σκέφτεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον 23χρονο, ο οποίος στο παρελθόν ανήκε στην Άρσεναλ. Την περσινή σεζόν, ο Άκπομ πραγματοποίησε 31 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετρώντας 8 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του νταμπλ, έχοντας ρόλο βασικού, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς για την Σαουδική Αραβία.

Γουέστ Χαμ: Ανανέωσε ο Μαζουακού

Παίκτης της Γουέστ Χαμ θα παραμείνει ο Αρτούρ Μαζουακού, αφού όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος ο Κονγκολέζος αριστερός οπισθοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τα «σφυριά» έως το 2024. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος αμυντικός έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού την περίοδο 2014-2016, βοηθώντας τα μέγιστα τους «ερυθρόλευκους» κερδίζοντας από την αρχή θέση βασικού στο αρχικό σχήμα.

Ο Μαζουακού θα έχει αυξημένες απολαβές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου συνεργασίας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει βάλει κάποια ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Κονγκολέζος αγωνίστηκε συνολικά σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Γουέστ Χαμ, μετρώντας και δύο ασίστ, ενώ στα περισσότερα ματς ξεκινούσε βασικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments