Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Αγνώριστος στο τρέιλερ της νέας του εκπομπής στο ΣΚΑΪ (vid)

Γιώργος Λιάγκας: Αγνώριστος στο τρέιλερ της νέας του εκπομπής στο ΣΚΑΪ (vid)
Γιώργος Λιάγκας: Στο τρέιλερ της μεσημβρινής εκπομπής του, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίζεται πραγματικά αγνώριστος

Γιώργος Λιάγκας: Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ο δημοσιογράφος θα έχει διπλή καθημερινή παρουσία με μεσημβρινή εκπομπή και απογευματινό τηλεπαιχνίδι. Στο τρέιλερ της μεσημβρινής εκπομπής του, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής εμφανίζεται πραγματικά αγνώριστος

Μία πρώτη γεύση από τον ναυαγό Γιώργο Λιάγκα πήραμε από μία φωτογραφία του ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χάρης Γούλιος (συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ για την καμπάνια). Μετά από δύο χρόνια σιωπής, λοιπόν, ο… ναυαγός επιστρέφει στις οθόνες μας.

Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το πρωτότυπο και ξεκαρδιστικό τρέιλερ, το οποίο αποκάλυψε και τον τίτλο της εκπομπής: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας ως άλλος … ναυαγός «λύνει τη σιωπή του» και σχολιάζει τα πάντα κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή

«Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι».

Γιώργος Λιάγκας: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.  Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΪ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων. Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως «50-50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια.

Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM 97.8 μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά FM 90.1 μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου. Από το 2014 έως το 2015 παρουσίασε το talent show The Voice στον ΑΝΤ1. Από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή Lucky Room. Το 2018 είναι στην κριτική επιτροπή του σόου χορού Dancing with the stars που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments