Lifestyle

Γιώργος Λιάγκας: Στον ΣΚΑΪ και επίσημα – Ποιο πρότζεκτ αναλαμβάνει

Γιώργος Λιάγκας: Στον ΣΚΑΪ και επίσημα – Ποιο πρότζεκτ αναλαμβάνει
Γιώργος Λιάγκας: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα παρουσιαστή.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι πλέον… επίσημο. Παρά τις φήμες των προηγούμενων ημερών για απόσταση στις διαπραγματεύσεις και “πάγωμα” των συζητήσεων, ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη στην… αγκαλιά του ΣΚΑΪ. Η έναρξη της συνεργασία ανακοινώθηκε μάλιστα πριν από λίγο από τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι.».

Έτσι λοιπόν την καινούργια σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει μία εκπομπή με θέματα από την επικαιρότητα, τόσο ενημέρωσης όσο και ψυχαγωγίας, έχοντας δίπλα του για να σχολιάζουν μαζί την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα, την Ελένη Τσολάκη και την Κάλια Ελευθερίου.

Επίσης κάθε απόγευμα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Guess My Age».

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει ο Γιώργος Λιάγκας στη… μάχη της τηλεθέασης στη “δύσκολη” ζώνη του 12:00-14:00. Και μάλιστα τι θα κάνει απέναντι στην πρώην σύζυγό του. Μην ξεχνάμε πως το πρωινό που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά τελειώνει κάθε μέρα στις 13:00, κάτι που σημαίνει πως για μία ώρα ο ένας θα “πέφτει” πάνω στον άλλον. Μετά τα… δικαστήρια για το διαζύγιο, λοιπόν, Λιάγκας και Σκορδά θα “μονομαχήσουν” και για την τηλεθέαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments