Αθλητισμός

Αντρέ Αγιού: Μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού

Αντρέ Αγιού: Μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού
Αντρέ Αγιού: Ξανά στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού ο Γκανέζος άσος.

Αντρέ Αγιού: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «κυνηγά» το θέμα του μεσοεπιθετικού, που θα καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη, θέλοντας να το κλείσει άμεσα και στο λιμάνι αποφασίζουν τον εκλεκτό. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιασίν Μπενζιά είναι αυτός, που μοιάζει να έχει το προβάδισμα, κάτι που σύμφωνα με τη «Sportday» ισχύει ακόμη. Το θέμα, όμως, δεν έχει προχωρήσει σε τελεσίδικες εξελίξεις, με τους «ερυθρολεύκους» να μην κλείνουν ακόμη τον παίκτη, μεγαλώνοντας τη λίστα των υποψηφίων παικτών, αφού οι προτάσεις είναι ουκ ολίγες από τα γραφεία ατζέντων.

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση, όπως αναφέρεται, είναι ο Αντρέ Αγιού. Ο Γκανέζος άσος δεν έχει σταματήσει ποτέ να απασχολεί τους Πειραιώτες, με το όνομά του πάντοτε να φιγουράρει μεταξύ των πιθανών στόχων, ενώ στην επικαιρότητά τους επανέρχεται, μιας και είναι ένας παίκτης, που εκτός του άξονα μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα της επίθεσης, όντας ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Τη δεδομένη στιγμή ανήκει στη Σουόνσι, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν δανεικός στην Φενέρμπαχτσε, μετρώντας 29 ματς με 5 γκολ.

Συγχαρητήρια Ολυμπιακού σε Άρη και Ατρόμητο

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τον Άρη και τον Ατρόμητο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτή οι ερυθρόλευκοι συγχαίρουν τις δύο ελληνικές ομάδες για τις προκρίσεις τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Άρη και τον Ατρόμητο για την πρόκρισή τους στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Καλή συνέχεια στο ευρωπαϊκό «ταξίδι» σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments