Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Φουλάρει ο Ολυμπιακός, σενάρια και για Χαλίλοβιτς

Γιασίν Μπενζιά: Φουλάρει ο Ολυμπιακός, σενάρια και για Χαλίλοβιτς
Γιασίν Μπενζιά: Πάντα πρώτος στόχος ο Αλγερινός, τι συμβαίνει με τον Χαλίλοβιτς.

Γιασίν Μπενζιά: Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον το βάρος πέφτει στα μεταγραφικά την στιγμή που μελετάται η Μπασακσεχίρ. Πρώτο μέλημα των ανθρώπων των ερυθρολεύκων είναι η απόκτηση του Μπενζιά με τον οποίο έχουν προηγηθεί επαφές και έχει προχωρήσει αρκετά η περίπτωσή του.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από ομάδα του Βελγίου αλλά δεν φαίνεται –μέχρι τώρα- να είναι κάτι το απειλητικό. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες δουλεύουν και την απόκτηση ενός ακόμη μέσου, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Νάτχο που έχει αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση ενός ακόμη μέσου που δύναται να προσφέρει ως 8άρι αλλά και 10άρι. Ο Αλέν Χαλίλοβιτς της Μίλαν έχει ξεχωρίζει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και αποτελεί μία περίπτωση που εφόσον προχωρήσει θα αφήσει σε δεύτερη μοίρα εκείνη του Νταμπό. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος άσος είναι 10 φορές διεθνής με την Κροατία, έχοντας θητεία σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λας Πάλμας και Αμβούργο μεταξύ άλλων. To δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην βελγική Σταντάρ Λιέγης (14 συμμετοχές).

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Έχουν απομείνει 145 εισιτήρια διαρκείας»

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο… απόλυτο sold out. Αυτό των εισιτηρίων διαρκείας, με τον κόσμο να δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του στην ομάδα του Μαρτίνς. Η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τετάρτη, ενημέρωσε τους φίλους της ότι χωρίς κάτοχο παραμένουν μόλις 145 εισιτήρια αξίας 500, 750 και 2.500 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, ότι έχουν απομείνει 145 εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14,15 – 500€, θύρα 33 – 750€, Θύρα VVIP – 2.500€ και μπορούν να τα προμηθευτούν καθημερινά (10:00 – 18:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη (είσοδος VIP) .

Επίσης αγορές γίνονται τηλεφωνικά στο 210-4800920 (10:00-17:00) και μέσω internet στην σελίδα www.olympiacos.org.

Τέλος ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι συνεχίζεται η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP) τις παραπάνω ώρες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments