Αθλητισμός

Ρόμπερτ Μακ: Οι Ρώσοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Ρόμπερτ Μακ: Οι Ρώσοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ
Ρόμπερτ Μακ: Η Ζενίτ θέλει να τον πουλήσει και δημοσιεύματα στην Ρωσία βάζουν στο κόλπο και τον ΠΑΟΚ για τον Σλοβάκο εξτρέμ.

Ρόμπερτ Μακ: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Από τον ΠΑΟΚ στη Ζενίτ από εκεί ξανά στον ΠΑΟΚ (με τη μορφή δανεισμού) και τώρα; Σύμφωνα με τους Ρώσους ο Ρόμπερτ Μακ δεν είναι στα πλάνα του συλλόγου και ψάχνουν ομάδα να τον πουλήσουν. Ο Σλοβάκος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και όπως όλα δείχνουν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να αναζητεί επιπλέον ενίσχυση.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει δημοσίευμα από την Ρωσία στο οποίο υπάρχει αναφορά για το μέλλον του Σλοβάκου. “Ο Ρόμπερτ Μακ ενδεχόμενα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αυτή η προοπτική είναι προτεραιότητα για το μέσο της Ζενίτ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδες της Τουρκίας και ειδικότερα από την Μπεσίκτας.

Είναι δεδομένο ότι η Ζενίτ επιθυμεί την παραχώρηση του Μακ για τον οποία ζητά 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για 3,5 εκατομμύρια ευρώ και σε 63 παιχνίδια έχει πετύχει 12 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν” αναφέρει το δημοσίευμα στη Ρωσία που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά.

Ο Μακ μετακόμισε στη Ζενίτ το καλοκαίρι του 2016 από τον ΠΑΟΚ για 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 63 παιχνίδια, σκόραρε 12 γκολ και έδωσε 10 ασίστ με τη φανέλα του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης. Τη σεζόν 2017-18, ο Μακ αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, ενώ το συμβόλαιό του με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments