Αθλητισμός

Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Μαρτίνς θα του δώσει ευκαιρίες

Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Μαρτίνς θα του δώσει ευκαιρίες
Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο νεαρός Σέρβος αμυντικός θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται.

Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τη μεταγραφή στις αρχές Ιουλίου και στις 9 του ίδιου μήνα ανακοίνωσαν την απόκτησή του, καταβάλλοντας 1.500.000 ευρώ στην Παρτιζάν, με τον ποδοσφαιριστή να λαμβάνει συμβόλαιο ύψους 200.000 ευρώ ετησίως. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε εξαρχής τον Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης συνοδευόταν με εξαιρετικές συστάσεις, οι οποίες ταίριαζαν και με το παραπάνω στο πλάνο του Πορτογάλου.

Το νεαρό της ηλικίας του (είναι 19 ετών, γεννημένος τον Μάρτιο του 2000), τον κατατάσσουν σε ένα από τα “καυτά” πρότζεκτ για το μέλλον, με δυνατότητα χρησιμοποίησης και στο παρών! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται στον 19χρονο Σέρβο αμυντικό. Τα 19 του χρόνια δεν αποτελούν εμπόδιο για τον Μαρτίνς που θα τον ρίξει στη μάχη γιατί τον πιστεύει και θέλει να δει πράγματα από εκείνον και στο γήπεδο.

Τόσο ο Μαρτίνς, όσο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού πιστεύουν αρκετά στον Μάρκοβιτς και θεωρείται δεδομένη η χρησιμοποίησή του σε ματς της επόμενης σεζόν. Εάν δε πωληθεί και ο Σισέ, (κάτι που φαίνεται ότι οδεύει προς δρομολόγηση), τότε ο δρόμος για τον Σέρβο αμυντικό θα ανοίξει ακόμη περισσότερο, όσον αφορά τη συμμετοχή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά επάνω στο ταλέντο και τις ηγετικές ικανότητες του Μάρκοβιτς και περιμένουν πολλά από εκείνον. Όχι μόνο στο μακρινό, αλλά και στο πιο κοντινό μέλλον.

Το who is who του Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments