Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία για το “φλερτ” με Λουτσέσκου

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αντιδράσεις στη Σαουδική Αραβία για το “φλερτ” με Λουτσέσκου
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να θέλει τον Σέρβο επιθετικό στην Αλ Χιλάλ αλλά οι διοικούντες της Αλ Ιτιχάντ αντιδρούν.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Σαουδική Αραβία, δύο πρόσωπα που την περυσινή χρονιά “έκλεψαν” τις παραστάσεις στην Ελλάδα, με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Λουτσέκου και Πρίγιοβιτς. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μετακόμισε στις αρχές του καλοκαιριού στην Αλ Χιλάλ ενώ ο Σέρβος από τον περασμένο Γενάρη αγωνίζεται με τα χρώματα της Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, μια πηγή κοντά στην Αλ Ιτιχάντ εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, νυν προπονητής την Αλ Χιλάλ, επιθυμεί να πάρει στη νέα του ομάδα τον Πρίγιοβιτς, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ αποκλείει αυτή τη στιγμή την παραχώρηση του Σέρβου στράικερ. Μάλιστα ο συντάκτης του δημοσιεύματος εκφράζει την απορία του για το γεγονός πως ένας επαγγελματίας προπονητής προσεγγίζει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο 4 ετών με την Αλ Ιτιχάντ ενώ αναφέρει την επίδραση των ελληνικών ΜΜΕ στην υπόθεση αυτή.

Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία του Λουτσέσκου με δημοσιογράφο, ο Ρουμάνος έδωσε ξεκάθαρη πρόσκληση στον Πρίγιοβιτς να μετακομίσει στην Αλ Χιλάλ. Του είπε πως θέλει να συνεργαστούν εκ νέου και να επαναλάβουν την επιτυχία που είχαν στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου: «Δεν μπορούσα να πείσω τον Σαββίδη και τον γιο του να προσαρμοστούν στις ιδέες μου»

Για διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ του ίδιου και της οικογένειας Σαββίδη έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για πρώτη φορά για τον λόγο για τον οποίο που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

«Βρίσκομαι πλέον στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό δεν μπορεί να το διαγράψει κανένας», υπογράμμισε ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε: «Ήταν μια τεράστια έκπληξη για μένα, πιστέψτε με! Αλλά όταν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του προέδρου και του προπονητή είναι καλύτερο να μην συνεχίζεται η συνεργασία».

  • Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια τεράστια έκπληξη για μένα, πιστέψτε με! Αλλά όταν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του προέδρου και του προπονητή είναι καλύτερο να μην συνεχίζεται η συνεργασία. Δεν θα κατηγορήσω την ομάδα, τους ευχαριστώ όπως ευχαριστώ και τον ιδιοκτήτη για όλα. Είχα στον ΠΑΟΚ μια πολύ δυνατή, ενωμένη ομάδα αλλά ήρθε σε αυτή την κατάσταση και έπρεπε να πάρω μια απόφαση.

Δεν μπορούσα να πείσω τον Ιβάν Σαββίδη και τον γιο του να προσαρμοστούν στις ιδέες μου. Δουλειά, σταθερότητα, σχέσεις και εκτός γηπέδου, όχι μόνο μέσα στα αποδυτήρια. Όλα αυτά είναι χτισμένα με την πάροδο του χρόνου. Χωρίς σταθερότητα δεν μπορεί να συμβεί κάτι θετικό. Σε δυο χρόνια στον ΠΑΟΚ σε 30 παιχνίδια εντός έδρας, κερδίσαμε τα 29 και είχαμε μια ισοπαλία. Κερδίσαμε δυο τίτλους, αν και τον έναν μας τον στέρησαν άδικα οι επιτροπές. Είναι σαφές ότι αυτή η ομάδα ήταν πολύ ισχυρή και η σκέψη μου ήταν να αλλάξω όσο τον δυνατόν το λιγότερο αυτό το γκρουπ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments