Αθλητισμός

Μπάσκετ εθνική νέων: Ραντεβού μεταλλίου με Σλοβενία

Μπάσκετ εθνική νέων: Ραντεβού μεταλλίου με Σλοβενία
Μπάσκετ εθνική νέων: Η Εθνική μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αλλά σήμερα (4/8, 19:00) αγωνίζεται κόντρα στη Σλοβενία για το χάλκινο μετάλλιο.

Μπάσκετ εθνική νέων: Η Ισπανία μπορεί να αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους πιτσιρικάδες της Εθνικής Εφήβων, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η ομάδα του Γιώργου Βλασσόπουλου είναι δεδομένα για… μετάλλιο και θα έχει την ευκαιρία της να το αποδείξει.

Ο Ρογκαβόπουλος, ο Καράμπελας και οι λοιποί Έφηβοι, αγωνίζονται σήμερα (4/8) το απόγευμα (19:00) κόντρα στη γνώριμη Σλοβενία με φόντο την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό U18 και του χάλκινου μεταλλίου. Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν με ευκολία των Σλοβένων (72-54), ωστόσο η σημερινή αναμέτρηση είναι ματς μεταλλίου και τα κίνητρα μεγάλα για όλους.

Η Ελλάδα στοχεύει να κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο στις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα το 8ο σε επίπεδο U18, το οποίο αν έρθει θα είναι και το υπ’ αριθμόν 31 για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά, την ώρα που οι Σλοβένοι πηγαίνουν για το δεύτερο τους μετάλλιο σε U18 μετά την επιτυχία του ασημένιου στο τουρνουά του 2002.

Καράμπελας: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για το μετάλλιο»

Ο Ζώης Καράμπελας αναγνώρισε την ανωτερότητα των Ισπανών και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική μας στον μικρό τελικό απέναντι στην Σλοβενία για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά ίσως δεν είχαμε δυνάμεις και δεν αντέξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εδώ που φτάσαμε όμως πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα και να κοιτάξουμε τον μικρό τελικό. Κρατάμε το ομαδικό παιχνίδι και την άμυνα που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Έχουμε κερδίσει τη Σλοβενία αλλά δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι. Θα δώσουμε και την ψυχή μας και ελπίζουμε να πάρουμε το χάλκινο. Έχουμε πάρει πολλά μαθήματα και δώσαμε απαντήσεις σε κάποιους που δεν μας πίστευαν. Τώρα θέλουμε το χάλκινο μετάλλιο», υποστήριξε ο γκαρντ της Εθνικής μας ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments