Ελλάδα

One TV: Δυνατές προσθήκες ενόψει – Οι λαμπερές παρουσίες που ακούγονται για τον σταθμό

One TV: Δυνατές προσθήκες ενόψει – Οι λαμπερές παρουσίες που ακούγονται για τον σταθμό
One TV: Η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν η αρχή, καθώς το κανάλι φέρεται να επιθυμεί περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού του με την προσθήκη λαμπερών παρουσιαστριών. Ποια ονόματα ακούγονται.

One channel: “Πυρετώδεις” είναι οι προετοιμασίες των ανθρώπων του καναλιού, καθώς απομένει ένας μήνας από την πανελλαδική εκπομπή του One, το οποίο μέχρι στιγμής φιλοξενείται στις πλατφόρμες της Nova και της Cosmote, εκπέμποντας παράλληλα και διαδικτυακά. Το πρόγραμμα του σταθμού αναμένεται να τα έχει… όλα, σε ενημερωτικό, αθλητικό αλλά και lifestyle επίπεδο, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται σε επαφές με παρουσιάστριες που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό. Η πρώτη κίνηση έγινε με την προσθήκη της Μπάγιας Αντωνοπούλου, αλλά όπως όλα δείχνουν, η έλευσή της θα είναι μόνο η αρχή.

“Καλή μας αρχή! Νέο ξεκίνημα για εμένα στο One channel! Καλή μας αρχή, με όνειρα και διάθεση για σκληρή δουλειά, ώστε να κερδίσουμε πάνω από όλα την δική σας εμπιστοσύνη…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπάγια Αντωνοπούλου σε ανάρτησή της στο instagram, με την ίδια να περιμένει τις… επόμενες προσθήκες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σταθμό για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή. Η ίδια αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη, έχοντας αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μετά το “My Style Rocks”.

Πλην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και η Σάσα Σταμάτη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το One channel, ενώ μια πρώτη κουβέντα έχει γίνει Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open. Οι δύο πλευρές δεν έχουν αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ωστόσο η πρώτη προσέγγιση ήταν σε καλό κλίμα.

Τέλος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε στο δυναμικό του One channel και τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, φέρεται να έχει έρθει σε επαφές με στελέχη του One channel. Οι δύο πλευρές έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο ώστε να μιλήσουν με πιο συγκεκριμένους όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν υπάρχει θετική έκβαση, η Μαίρη θα παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments