Lifestyle

Drake: Έκανε αίτημα σε δήμαρχο για ισχυρότερο wifi

Drake: Έκανε αίτημα σε δήμαρχο για ισχυρότερο wifi
Drake: Το αίτημά του έγινε μέσω ανάρτησής του στα social media, όταν και διαπιστώθηκε ότι δεν μπόρεσε να βρει καλό σήμα wifi.

Drake: Προβλήματα για τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Ενώ δούλευε για το νέο του άλμπουμ, αντιμετώπισε πρόβλημά με τη… σύνδεσή του. Ο Καναδός ράπερ έσπευσε στο Instagram, ενώ ήταν απασχολημένος στο στούντιο, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Pickering (Πίκερινγκ), στο Οντάριο του Καναδά ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

“Μπορεί ο δήμαρχος του Pickering να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο παραγωγός μου να μπορέσει να μου στείλει όλα τα νεότερα beats του;” έγραψε ο Drake σε story στο Instagram την περασμένη Τρίτη. “Προσπαθώντας να δουλέψω. Ευχαριστώ”. Αυτή πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο.

Νωρίτερα φέτος, αφού ο Καναδός ράπερ πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, ο Ντρέικ απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι – με αφορμή τη βράβευση του – και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος το έκανε.

Ο Όμπρεϊ Ντρέικ Γκράχαμ (24 Οκτωβρίου 1986),γνωστός και ως Drake, είναι Καναδός μουσικός, συνθέτης και ράπερ και ηθοποιός.

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1986 στο Οντάριο του Καναδά. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην διασημότητα σε μια εφηβική τηλεοπτική σειρά ‘Degrassi:The next Generation’ στις αρχές του 2000. Επιθυμώντας να γίνει ράπερ, παράτησε την σειρά το 2007, ακολουθώντας με το πρώτο του άλμπουμ, ‘Room for Improvement’. Έκανε δύο ακόμα τραγούδια, το ”Comeback Season” και το ‘So Far Gone, προτού υπογράψει για την Lil Wayne’s Young Money Entertainment το 2009.

O Drake δημιούργησε το πρώτο του άλμπουμ με την βοήθεια στούντιο, το Thank Me Later το 2010, το οποίο έγινε 1# στο Bilboard 200 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πάρα πολύ σύντομα αναδείχτηκε πλατινένιο από τον δισκογραφική βιομαχανία της Αμερικής (RIAA).Ύστερα, το 2011 το Take Care και το 2013 το ”Nothing Was The Same”, το δεύτερο από τα δύο του χάρισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ ραπ. Κυκλοφόρησε το τέταρτό του άλμπουμ Views το 2016.

Το 2017 ο Ντρέικ κυκλοφόρησε το άλμπουμ More Life, το οποίο δεν περιείχε μόνο το μουσικό είδος της ραπ, χαρακτηρίζοντας το ο ίδιος ως playstyle, παρά κανονικό άλμπουμ.

To 2018, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Scorpio’ με κύριο τραγούδι το God’s Plan και το ”Nice For What. Επίσης συμμετείχε στο τραγούδι των Migos – Walk It Talk It και στο τραγούδι επιτυχία από το πρώτο άλμπουμ του ανερχόμενου ράπερ BlocBoy JB, το ”Look Alive’

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments