Lifestyle

Ιωάννα Παππά: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γέννηση του παιδιού της (pic)

Ιωάννα Παππά: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γέννηση του παιδιού της (pic)
Ιωάννα Παππά: Έγινε μητέρα και είναι ευτυχισμένη.

Ιωάννα Παππά: Η όμορφη ηθοποιός, που έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική οθόνη και συνεχίζει με επιτυχία την καριέρα της στο θέατρο, γέννησε χθες το πρώτο της παιδί και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram. Στα σχόλια έλαβε τις ευχές πολλών συναδέλφων της για υγεία και ευημερία. Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξη για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη στο περιοδικό People και τόνισε ότι «μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα».

«Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρεις, δεν πρέπει να αφήσεις να σε καταβάλει ψυχολογικά, να νιώσεις ότι υστερείς κάπου ως γυναίκα ή να παραιτηθείς από τη ζωή. Ειδικά σήμερα που, με την αλλαγή της νομοθεσίας, είναι πιο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί που μεγαλώνει μόνο του εκεί έξω και μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταλήξει σε κάποιο ίδρυμα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η όμορφη ηθοποιός έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε: Μια πολύ όμορφη μέρα στο μαιευτήριο Ρέα! Ευχαριστώ πολύ όλους, γιατρούς και νοσοκόμους και φυσικά τον γιατρό μου Περικλή Παπαχριστόδουλο!!!!”.

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments