Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Ο κρίσιμος μήνας και οι πιθανότητες πώλησής του

Βασίλης Μπάρκας: Ο κρίσιμος μήνας και οι πιθανότητες πώλησής του
Βασίλης Μπάρκας: Ο 25χρονος πορτιέρε της ΑΕΚ έχει μπροστά του ορισμένα ματς - πρόκληση, τα οποία θα φανερώσουν εάν θα έρθει πρόταση για εκείνον στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Βασίλης Μπάρκας: Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ της η ΑΕΚ, έχοντας πάνω από 70 συμμετοχές, παρουσία στο Champions League αλλά και υπεράσπιση των γκολπόστ της Εθνικής Ελλάδος. Στα 25 του χρόνια, αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα έμενε απαρατήρητος από συλλόγους του εξωτερικού και -πράγματι- κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, γράφτηκε και ακούστηκε περί ενδιαφέροντος της Τότεναμ και του Άγιαξ. Το ενδιαφέρον υπήρξε, όχι όμως και πρόταση, κάτι που έκανε τον Μπάρκα να σκέφτεται σοβαρά το… τι πάει λάθος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στην αρχή του καλοκαιριού, ο Μπάρκας περίμενε πρόταση από το εξωτερικό, η οποία όμως δεν ήρθε.

Κάτι που τον έκανε να τα… βάλει και με τον εαυτό του, θεωρώντας ότι δεν είχε τα εχέγγυα τη δεδομένη στιγμή για να βγει στο εξωτερικό. Ο προσωπικός του κύκλος αλλά και ο Μιγκέλ Καρντόσο “έπεσαν” πάνω του για να ανεβάσουν την ψυχολογία του, καθώς ο Έλληνας πορτιέρε δεν έβλεπε στον ορίζοντα τις προτάσεις που ακούγονταν για εκείνον. Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιταλία αλλά και το φιλικό με τη Μπασάκσεχιρ αποτελούν παιχνίδια στα οποία ο Μπάρκας έδειξε την ποιότητά του και παρέμεινε υπό το βλέμμα ξένων σκάουτερ. Ωστόσο, το αν θα πωληθεί ή όχι σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, εξαρτάται από τις αναμετρήσεις με την Κραϊόβα.

Εάν ο Μπάρκας δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για έλευση πρότασης στα γραφεία της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της, Η ΑΕΚ δεν έχει ορίσει ακριβή τιμή πώλησης, αλλά είναι stand by μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπου λήγουν οι μεταγραφές, για την περίπτωση του Μπάρκα. Στα ματς με την Κραϊόβα και με το καλό εκείνα των πλέι οφ του Europa League, ο Μπάρκας θα έχει μια τελευταία ευκαιρία, όσον αφορά πάντα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μένει να φανεί εάν θα την εξαργυρώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments